skip to Main Content

Keukens Waalwijk

Keuken Waalwijk? Kom naar Kaatsheuvel.

Eerlijk is eerlijk; dat is ons motto. Het belangrijkste voor ons is wat de klant wil, dat staat bij Lauwers Keukens voorop. De gehele organisatie van het bedrijf is daar volledig op gericht. Daarom willen wij jou ook alle mogelijkheden bieden om jouw droomkeuken te creëren. Hierdoor heb je bij ons de keuzen uit 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren. Daarnaast werken wij enkel samen met merken en apparatuur waar wij zelf volledig achter staan. Ook begeleiden we je graag in het volledige proces om tot jouw droomkeuken te komen, om deze uiteindelijk door een betrouwbare monteur te laten plaatsen. Wij plaatsen ook keukens in Waalwijk en omstreken. Wij doen er alles voor zodat jij tevreden bent!

Van A tot Z

Vanaf het allereerste, kleinste idee, tot de keuken waar je altijd al van gedroomd hebt. In dat gehele proces willen wij je graag bijstaan. Als eerst bespreken we graag samen jouw wensen. Tijdens dit gesprek stellen we veel vragen, zodat wij precies weten wat voor jou geschikt is. Wat zijn je wensen? Wie kookt er? Voor hoeveel mensen? Wat is het budget? Etc. Aan ons vervolgens de taak om uit al die antwoorden de beste keuken binnen het budget te creëren. Dan starten we met het maken van de tekeningen, we begeleiden (als dit je voorkeur heeft) de verbouwing en plaatsen de keuken. Wij plaatsen keukens in Waalwijk, Tilburg of in een andere stad, dat is voor ons geen enkel probleem. Ervaren, betrouwbare monteurs plaatsen met alle liefde jouw droomkeuken. Waar je ook vandaan komt!

Keukenrenovatie

Heeft u al een fijne keuken maar zijn er toch een aantal puntjes die u graag verbeterd ziet? Dan is het niet nodig om uw huidige keuken volledig te vervangen. Uw keuken kan maar een paar (kleine) aanpassingen nodig hebben om weer volledig uw droomkeuken te worden. Lauwers Keukens kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om uw huidige keuken weer volledig naar wens te maken. Het maakt hierbij niet uit waar u woont. Wij renoveren keukens in Waalwijk, Kaatsheuvel of in iedere andere stad.

Lauwers Keukens Waalwijk

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, dat ligt naast Waalwijk. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Schikken deze tijden niet voor u? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail. Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak op een tijdstip dat u beter uitkomt.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Familie van der Sanden

Wat zijn wij blij dat we bij Lauwers onze prachtige keuken hebben gekocht. We hebben tot op de dag van vandaag nog geen enkel nadeel ondervonden, alleen maar positief. Een echte maar dan ook een echte aanrader. Het zijn meedenkende, tijdmakende, niets op dringende vakmensen, die al hun afspraken na gekomen zijn. Levering, t plaatsen, de producten, t is in 1 woord geweldig geweest. Ook hun samenwerking met de aannemer, elektricien, zelfs de meubels was helemaal top.

Familie Timmermans

In onze oriëntatiefase stonden we op een zaterdagavond door het raam te kijken, dat zag Remco en die liet ons binnenkijken en gaf ons meteen een vertrouwt gevoel. In de vervolgafspraak werd geluisterd naar onze wensen en kregen we vragen om over na te denken – hoe is ons ritme – wat willen we met de keuken en zo verder. Daar komt een eerste ontwerp uit, in 3D, zodat we het echt voor ons kunnen zien. Het eerste ontwerp was als zo dat het was wat we in ons hoofd hadden. Daarna zijn de puntjes op de I gezet en de details verder uitgewerkt. Het plaatsen, de service erna en pas tevreden tot in detail wanneer ook wij als klant tevreden zijn. Een bedrijf dat klantgericht is, service levert en bovenal fijne mensen om mee te werken. Top!

Familie Nelis

Voor onze nieuwe woning in Drunen een keuken gekocht bij Lauwers. Ik kan alleen maar lof uitspreken over dit bedrijf. Vanaf het allereerste contact een prima klik ervaren. Eerlijk advies ontvangen. Remco heeft goed meegedacht en tips gegeven waar we op moesten letten. Alles, maar dan ook echt alles prima verlopen. Ze doen wat ze zeggen! Van advies tot oplevering is prima geregeld. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Ga naar Lauwers Keukens in Kaatsheuvel! Topzaak.