Lauwers Keukens is op 26 mei (Hemelvaartsdag) en 6 juni (Tweede Pinksterdag) gesloten.
skip to Main Content

Keukens Waalwijk

Keuken Waalwijk? Kom naar Kaatsheuvel.

Eerlijk is eerlijk; dat is ons motto. Het belangrijkste voor ons is wat de klant wil, dat staat bij Lauwers Keukens voorop. De gehele organisatie van het bedrijf is daar volledig op gericht. Daarom willen wij jou ook alle mogelijkheden bieden om jouw droomkeuken te creëren. Hierdoor heb je bij ons de keuzen uit 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren. Daarnaast werken wij enkel samen met merken en apparatuur waar wij zelf volledig achter staan. Ook begeleiden we je graag in het volledige proces om tot jouw droomkeuken te komen, om deze uiteindelijk door een betrouwbare monteur te laten plaatsen. Wij plaatsen ook keukens in Waalwijk en omstreken. Wij doen er alles voor zodat jij tevreden bent!

Van A tot Z

Vanaf het allereerste, kleinste idee, tot de keuken waar je altijd al van gedroomd hebt. In dat gehele proces willen wij je graag bijstaan. Als eerst bespreken we graag samen jouw wensen. Tijdens dit gesprek stellen we veel vragen, zodat wij precies weten wat voor jou geschikt is. Wat zijn je wensen? Wie kookt er? Voor hoeveel mensen? Wat is het budget? Etc. Aan ons vervolgens de taak om uit al die antwoorden de beste keuken binnen het budget te creëren. Dan starten we met het maken van de tekeningen, we begeleiden (als dit je voorkeur heeft) de verbouwing en plaatsen de keuken. Wij plaatsen keukens in Waalwijk, Tilburg of in een andere stad, dat is voor ons geen enkel probleem. Ervaren, betrouwbare monteurs plaatsen met alle liefde jouw droomkeuken. Waar je ook vandaan komt!

Keukenrenovatie

Heeft u al een fijne keuken maar zijn er toch een aantal puntjes die u graag verbeterd ziet? Dan is het niet nodig om uw huidige keuken volledig te vervangen. Uw keuken kan maar een paar (kleine) aanpassingen nodig hebben om weer volledig uw droomkeuken te worden. Lauwers Keukens kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om uw huidige keuken weer volledig naar wens te maken. Het maakt hierbij niet uit waar u woont. Wij renoveren keukens in Waalwijk, Kaatsheuvel of in iedere andere stad.

Lauwers Keukens Waalwijk

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, dat ligt naast Waalwijk. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Schikken deze tijden niet voor u? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail. Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak op een tijdstip dat u beter uitkomt.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Familie Koemans

Bij Lauwers werden we vriendelijk ontvangen en konden we gewoon even rustig kijken. Er werd een ontspannen praatje gemaakt en spontaan zaten we vrijblijvend aan de tekentafel. Al onze ideeën waren bespreekbaar en we kregen daarbij eerlijk advies (ook wat we beter niet konden doen). Toen we later nog wat aan wilden passen was dat ook geen probleem en werd er weer mee gedacht. De 3d tekening lag al klaar waardoor we meteen een goed beeld kregen. Tijdens het inmeten kregen we ook nog tips voor de stukadoor zodat de keuken perfect zou passen. Een top service door vriendelijke mensen met als resultaat een super mooie nieuwe keuken!

Jan van Doesburg

Ben erg tevreden over kwaliteit keuken en het proces. Procesbegeleider: Remco. Goede inventarisatie wensen, goede suggesties en hulp om tot bevredigende keuzes te komen. Niet gepusht. Plaatsing volgens afspraak door prima rustige vakmensen die open stonden voor aanpassingen en suggesties. Correcte afrekening. Tevreden klant die plezier in en van zijn nieuwe keuken heeft.

Tom Rietbergen

We hebben bij Lauwers Keukens een superfijne en mooie keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en hebben een keuken die veel gebruikt wordt (zeker met thuiswerken 2 pubers in huis) en daarbij goed bevalt. De kwaliteit is super. Kasten zijn sterk, paneeltjes blijven na veel gebruik recht hangen en laden lopen nog steeds super. Ook is de service erna nog goed. Ook na drie jaar na aanschaf kwamen ze nog terug voor een service.