skip to Main Content

Keukens Waalwijk

Keuken Waalwijk? Kom naar Kaatsheuvel.

Eerlijk is eerlijk; dat is ons motto. Het belangrijkste voor ons is wat de klant wil, dat staat bij Lauwers Keukens voorop. De gehele organisatie van het bedrijf is daar volledig op gericht. Daarom willen wij jou ook alle mogelijkheden bieden om jouw droomkeuken te creëren. Hierdoor heb je bij ons de keuze uit 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren. Daarnaast werken wij enkel samen met merken en apparatuur waar wij zelf volledig achter staan. Ook begeleiden we je graag in het volledige proces om tot jouw droomkeuken te komen, om deze uiteindelijk door een betrouwbare monteur te laten plaatsen. Wij plaatsen ook keukens in Waalwijk en omstreken. Wij doen er alles voor zodat jij tevreden bent!

Van A tot Z

Vanaf het allereerste, kleinste idee, tot de keuken waar je altijd al van gedroomd hebt. In dat gehele proces willen wij je graag bijstaan. Als eerst bespreken we graag samen jouw wensen. Tijdens dit gesprek stellen we veel vragen, zodat wij precies weten wat voor jou geschikt is. Wat zijn je wensen? Wie kookt er? Voor hoeveel mensen? Wat is het budget? Etc. Aan ons vervolgens de taak om uit al die antwoorden de beste keuken binnen het budget te creëren. Dan starten we met het maken van de tekeningen, we begeleiden (als dit je voorkeur heeft) de verbouwing en plaatsen de keuken. Wij plaatsen keukens in Waalwijk, Tilburg of in een andere stad, dat is voor ons geen enkel probleem. Ervaren, betrouwbare monteurs plaatsen met alle liefde jouw droomkeuken. Waar je ook vandaan komt!

Keukenrenovatie

Heeft u al een fijne keuken maar zijn er toch een aantal puntjes die u graag verbeterd ziet? Dan is het niet nodig om uw huidige keuken volledig te vervangen. Uw keuken kan maar een paar (kleine) aanpassingen nodig hebben om weer volledig uw droomkeuken te worden. Lauwers Keukens kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om uw huidige keuken weer volledig naar wens te maken. Het maakt hierbij niet uit waar u woont. Wij renoveren keukens in Waalwijk, Kaatsheuvel of in iedere andere stad.

Lauwers Keukens Waalwijk

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, dat ligt naast Waalwijk. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00. Neem contact met ons op via telefoon of mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Tom Rietbergen

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met Lauwers Keukens. Vanaf moment één neemt men de tijd om alles tot in de puntjes uit te werken. Meedenken, oplossingen en samen ideeën creëren en het dan ook daadwerkelijk realiseren! Tevens zeer goede ervaring met de partners van Lauwers Keukens waar men mee samenwerkt. Al met al een topervaring en zeer blij met het eindresultaat. Wij zullen Lauwers Keukens aan iedereen aanbevelen! Jack en Jolanda en het team, dank voor jullie goede zorgen!

Frank

Sinds april zijn we in het bezit van een geweldige nieuwe keuken. Tijdens ons eerste gesprek met Remco merkten we al dat er echt geluisterd werd naar onze wensen. Bij het tweede gesprek liet hij ons zijn ontwerpen zien. Met alles dacht hij mee en deed hij suggesties, of het nu ging om vingerafdrukken op de kastjes, de plaatsing van de koelkast of onze wens om iets aan zijn oorspronkelijke ontwerp te veranderen met veel geduld en humor luisterde hij, paste iets aan waar nodig, gaf ons advies, de tijd om na te denken, keuzes te maken en hield ons op de hoogte en onderhield contact met de aannemer om de plaatsing goed af te stemmen. Mike kwam de keuken met veel precisie plaatsen. Er was een zijfrontje licht beschadigd. Voor ik het nog maar gezien had, vertelde Mike dat het beschadigd was en dat er een nieuwe besteld was die later heel zorgvuldig en netjes geplaatst werd. Alles werd na elk bezoek opgeruimd en schoon achtergelaten. Elke dag genieten we van deze keuken. Goede service, prettige, vriendelijke mensen, eerlijke en transparante prijzen, vind je bij Lauwers!

Wiljan en Lisette

Een paar keuken zaken bekeken, maar nergens het thuis gevoel gekregen als bij Lauwers Keukens. Super omgegaan met onze wensen en daarop een passende keuken ontworpen. Ondanks de moeizame materiaal voorzieningen toch alles keurig opgeleverd. Een bedrijf wat in oplossingen weet te denken. Echt van A tot Z fantastisch geregeld. Dankjewel Jack, Jolanda en de rest van het team. Voor wat betreft de toekomst, ontzettend veel succes toegewenst op jullie nieuwe, prachtige locatie.