skip to Main Content

Keukens Waalwijk

Keuken Waalwijk? Kom naar Kaatsheuvel.

Eerlijk is eerlijk; dat is ons motto. Het belangrijkste voor ons is wat de klant wil, dat staat bij Lauwers Keukens voorop. De gehele organisatie van het bedrijf is daar volledig op gericht. Daarom willen wij jou ook alle mogelijkheden bieden om jouw droomkeuken te creëren. Hierdoor heb je bij ons de keuzen uit 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren. Daarnaast werken wij enkel samen met merken en apparatuur waar wij zelf volledig achter staan. Ook begeleiden we je graag in het volledige proces om tot jouw droomkeuken te komen, om deze uiteindelijk door een betrouwbare monteur te laten plaatsen. Wij plaatsen ook keukens in Waalwijk en omstreken. Wij doen er alles voor zodat jij tevreden bent!

Van A tot Z

Vanaf het allereerste, kleinste idee, tot de keuken waar je altijd al van gedroomd hebt. In dat gehele proces willen wij je graag bijstaan. Als eerst bespreken we graag samen jouw wensen. Tijdens dit gesprek stellen we veel vragen, zodat wij precies weten wat voor jou geschikt is. Wat zijn je wensen? Wie kookt er? Voor hoeveel mensen? Wat is het budget? Etc. Aan ons vervolgens de taak om uit al die antwoorden de beste keuken binnen het budget te creëren. Dan starten we met het maken van de tekeningen, we begeleiden (als dit je voorkeur heeft) de verbouwing en plaatsen de keuken. Wij plaatsen keukens in Waalwijk, Tilburg of in een andere stad, dat is voor ons geen enkel probleem. Ervaren, betrouwbare monteurs plaatsen met alle liefde jouw droomkeuken. Waar je ook vandaan komt!

Keukenrenovatie

Heeft u al een fijne keuken maar zijn er toch een aantal puntjes die u graag verbeterd ziet? Dan is het niet nodig om uw huidige keuken volledig te vervangen. Uw keuken kan maar een paar (kleine) aanpassingen nodig hebben om weer volledig uw droomkeuken te worden. Lauwers Keukens kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om uw huidige keuken weer volledig naar wens te maken. Het maakt hierbij niet uit waar u woont. Wij renoveren keukens in Waalwijk, Kaatsheuvel of in iedere andere stad.

Lauwers Keukens Waalwijk

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, dat ligt naast Waalwijk. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Schikken deze tijden niet voor u? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail. Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak op een tijdstip dat u beter uitkomt.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Jozua + Anja

TOP bedrijf Lauwers keukens, ongedwongen sfeer, ze laten je eerst kenbaar maken wat je wensen zijn en denken met je mee en kijken dan of het in je budget past, onze keuken is geen standaard keuken want geen een muur loopt recht ook daar hebben ze een super monteur Mike voor, problemen worden keurig netjes opgelost. Van ons krijgen ze een dikke 10, vriendelijke meedenkende mensen waar je je thuis voelt, we zijn super blij met onze keuken

Familie Aussems

Een hele mooie complete keuken gekocht. De 3D-presentaties hielpen ons enorm met het nemen van de juiste besluiten en het gekozen ontwerp bleek achteraf heel dicht bij het eindresultaat te zitten. De persoonlijke benadering van het team was perfect. Het partner-bouwbedrijf Corné de Rooij werkte perfect en professioneel samen met Lauwers Keukens. Zo werd werd alles naar tevredenheid en volgens de eerste afspraken gerealiseerd. Kortom: we zijn volledig ontzorgt en zijn superblij met onze mooie keuken. Chapeau voor het Lauwers-team en partners hoor!

Vera

Nadat we een woning hadden gekocht die volledig gestript moest worden, zijn we op aanbevelen van familie, die hier ook een keuken hadden gekocht, naar Lauwers Keukens gegaan. We hadden vooraf een afspraak gemaakt voor een oriëntatie en legde de situatie uit. We hadden tekeningen van de woning meegenomen en hadden ideeën die we deelden. Daaropvolgend gaf Remco direct mogelijkheden aan van verschillende opstellingen inclusief de opstelling die we op voorhand bedacht hadden. Remco is een prettige en ervaren verkoper die ervaren is in zijn vak. Tijdens dit gesprek nam die ruim de tijd om de indelingen door te nemen die we voor ogen had en gaf daarin goed advies, waar een leek helemaal niet aan denkt... We werden gerespecteerd en uitgebreid beholpen zonder dat ze wisten wat het budget was. Wij voelde ons ontzettend welkom en gehoord. De puntjes op de i met apparatuur ging voorspoedig. Ze smeren je geen duren producten aan. Hebben breed assortiment waaruit je kunt kiezen en een uitgebreide catalogus die ze nagenoeg van buiten kennen. Uiteindelijk een uitgebreide offerte meegekregen. We lieten er geen gras over groeien en sloten de deal. Montage: op dag 1 werden de goederen geleverd en op dag 2 en 3 werd de keuken geïnstalleerd. Tijdens de werkzaamheden vroeg de monteur over enkele kwesties en nam ons hierin ook goed mee. Handgreep horizontaal/verticaal en nog wat kleine dingetjes. Na de montage uitgebreid de tijd genomen om de garantie, boekjes en uitleg over apparatuur door te nemen en te testen. Ook het gebruik vooraf, het schoonblazen oven en ontsmetten koelkast ivm vrijkomen stoffen omdat ze nieuw zijn. Niets lieten ze op het beloop. Tot op de dag van vandaag uitermate tevreden en zeker over de kwaliteit. Na het lezen van deze review zou je geen twijfel meer moeten hebben. Wil je een keuken? Ga naar Lauwers Keukens. Ik kan het iedereen aanbevelen.