skip to Main Content

Keukens Tilburg

Keuken Tilburg? Kom naar Kaatsheuvel.

Lauwers Keukens is anders dan alle andere keukenwinkels. Bij ons staat eerlijkheid namelijk ook echt voorop. Je zal er vast weleens van gehoord hebben of wellicht zelf meegemaakt: je bent op zoek naar een nieuwe keuken, gaat naar een keukenwinkel, ziet een mooie keuken en krijgt een astronomisch hoge prijs te horen. ‘Maar speciaal voor jou kunnen we de helft van de prijs afhalen hoor.’ Als er zomaar de helft vanaf kan, waar komt dan die astronomisch hoge prijs vandaan? Dan voel je je dubbel belazerd, en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom houden wij enkel van eerlijke prijzen. Eerlijk is eerlijk en afspraak is afspraak bij Lauwers Keukens. Wij leveren ook keukens in Tilburg. En alles volgens een eerlijke afspraak!

Geschiedenis Lauwers Keukens

In 1990 begon Jack Lauwers als keukenmonteur. In eerste instantie voor een baas, later in 2007 begon hij zelfstandig met keukenmontage. Hij monteerde keukens in Tilburg, Breda, Waalwijk, eigenlijk door heel Nederland. Hierbij kreeg hij regelmatig de vraag waarom hij zelf geen keukens ging verkopen om dit te combineren met zijn werkzaamheden als keukenmonteur? Dit bracht hem op het idee om het helemaal anders te doen dan andere keukenwinkels. Hij ging niet alleen keukens in Tilburg, Breda en Waalwijk monteren, maar ook verkopen. Het belangrijkste voor hem was dat hij voortaan klanten ging helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden. Toen er in 2009 aan de Poolsestraat in Kaatsheuvel een bedrijfspand vrijkwam, werd dat de perfecte plek voor een showroom met magazijn. En daar bevindt Lauwers Keukens zich nu nog steeds. Op deze plek helpen Jack en zijn team nog altijd iedere dag klanten aan hun droomkeuken en wordt de klant geholpen zoals Jack Lauwers ook graag geholpen zou worden.

Lauwers Keukens Tilburg

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je graag kijken naar de mogelijkheden om jouw keuken te renoveren? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Tilburg. Met de keuzen uit meer dan 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren kunnen we altijd jouw droomkeuken samenstellen. Dit doen we graag samen met jou. Wij luisteren goed naar jouw wensen en mogelijkheden. Aan de hand van het budget stellen wij de keuken van je dromen samen. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom aan de Poolsestraat. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Komt dit tijdstip niet goed uit? Neem dan met ons contact op via telefoon of mail. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak op een ander tijdstip.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Familie van der Sanden

Wat zijn wij blij dat we bij Lauwers onze prachtige keuken hebben gekocht. We hebben tot op de dag van vandaag nog geen enkel nadeel ondervonden, alleen maar positief. Een echte maar dan ook een echte aanrader. Het zijn meedenkende, tijdmakende, niets op dringende vakmensen, die al hun afspraken na gekomen zijn. Levering, t plaatsen, de producten, t is in 1 woord geweldig geweest. Ook hun samenwerking met de aannemer, elektricien, zelfs de meubels was helemaal top.

Familie Timmermans

In onze oriëntatiefase stonden we op een zaterdagavond door het raam te kijken, dat zag Remco en die liet ons binnenkijken en gaf ons meteen een vertrouwt gevoel. In de vervolgafspraak werd geluisterd naar onze wensen en kregen we vragen om over na te denken – hoe is ons ritme – wat willen we met de keuken en zo verder. Daar komt een eerste ontwerp uit, in 3D, zodat we het echt voor ons kunnen zien. Het eerste ontwerp was als zo dat het was wat we in ons hoofd hadden. Daarna zijn de puntjes op de I gezet en de details verder uitgewerkt. Het plaatsen, de service erna en pas tevreden tot in detail wanneer ook wij als klant tevreden zijn. Een bedrijf dat klantgericht is, service levert en bovenal fijne mensen om mee te werken. Top!

Familie Nelis

Voor onze nieuwe woning in Drunen een keuken gekocht bij Lauwers. Ik kan alleen maar lof uitspreken over dit bedrijf. Vanaf het allereerste contact een prima klik ervaren. Eerlijk advies ontvangen. Remco heeft goed meegedacht en tips gegeven waar we op moesten letten. Alles, maar dan ook echt alles prima verlopen. Ze doen wat ze zeggen! Van advies tot oplevering is prima geregeld. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Ga naar Lauwers Keukens in Kaatsheuvel! Topzaak.