Lauwers Keukens is op 26 mei (Hemelvaartsdag) en 6 juni (Tweede Pinksterdag) gesloten.
skip to Main Content

Keukens Tilburg

Keuken Tilburg? Kom naar Kaatsheuvel.

Lauwers Keukens is anders dan alle andere keukenwinkels. Bij ons staat eerlijkheid namelijk ook echt voorop. Je zal er vast weleens van gehoord hebben of wellicht zelf meegemaakt: je bent op zoek naar een nieuwe keuken, gaat naar een keukenwinkel, ziet een mooie keuken en krijgt een astronomisch hoge prijs te horen. ‘Maar speciaal voor jou kunnen we de helft van de prijs afhalen hoor.’ Als er zomaar de helft vanaf kan, waar komt dan die astronomisch hoge prijs vandaan? Dan voel je je dubbel belazerd, en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom houden wij enkel van eerlijke prijzen. Eerlijk is eerlijk en afspraak is afspraak bij Lauwers Keukens. Wij leveren ook keukens in Tilburg. En alles volgens een eerlijke afspraak!

Geschiedenis Lauwers Keukens

In 1990 begon Jack Lauwers als keukenmonteur. In eerste instantie voor een baas, later in 2007 begon hij zelfstandig met keukenmontage. Hij monteerde keukens in Tilburg, Breda, Waalwijk, eigenlijk door heel Nederland. Hierbij kreeg hij regelmatig de vraag waarom hij zelf geen keukens ging verkopen om dit te combineren met zijn werkzaamheden als keukenmonteur? Dit bracht hem op het idee om het helemaal anders te doen dan andere keukenwinkels. Hij ging niet alleen keukens in Tilburg, Breda en Waalwijk monteren, maar ook verkopen. Het belangrijkste voor hem was dat hij voortaan klanten ging helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden. Toen er in 2009 aan de Poolsestraat in Kaatsheuvel een bedrijfspand vrijkwam, werd dat de perfecte plek voor een showroom met magazijn. En daar bevindt Lauwers Keukens zich nu nog steeds. Op deze plek helpen Jack en zijn team nog altijd iedere dag klanten aan hun droomkeuken en wordt de klant geholpen zoals Jack Lauwers ook graag geholpen zou worden.

Lauwers Keukens Tilburg

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je graag kijken naar de mogelijkheden om jouw keuken te renoveren? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Tilburg. Met de keuzen uit meer dan 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren kunnen we altijd jouw droomkeuken samenstellen. Dit doen we graag samen met jou. Wij luisteren goed naar jouw wensen en mogelijkheden. Aan de hand van het budget stellen wij de keuken van je dromen samen. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom aan de Poolsestraat. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Komt dit tijdstip niet goed uit? Neem dan met ons contact op via telefoon of mail. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak op een ander tijdstip.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Familie Koemans

Bij Lauwers werden we vriendelijk ontvangen en konden we gewoon even rustig kijken. Er werd een ontspannen praatje gemaakt en spontaan zaten we vrijblijvend aan de tekentafel. Al onze ideeën waren bespreekbaar en we kregen daarbij eerlijk advies (ook wat we beter niet konden doen). Toen we later nog wat aan wilden passen was dat ook geen probleem en werd er weer mee gedacht. De 3d tekening lag al klaar waardoor we meteen een goed beeld kregen. Tijdens het inmeten kregen we ook nog tips voor de stukadoor zodat de keuken perfect zou passen. Een top service door vriendelijke mensen met als resultaat een super mooie nieuwe keuken!

Jan van Doesburg

Ben erg tevreden over kwaliteit keuken en het proces. Procesbegeleider: Remco. Goede inventarisatie wensen, goede suggesties en hulp om tot bevredigende keuzes te komen. Niet gepusht. Plaatsing volgens afspraak door prima rustige vakmensen die open stonden voor aanpassingen en suggesties. Correcte afrekening. Tevreden klant die plezier in en van zijn nieuwe keuken heeft.

Tom Rietbergen

We hebben bij Lauwers Keukens een superfijne en mooie keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en hebben een keuken die veel gebruikt wordt (zeker met thuiswerken 2 pubers in huis) en daarbij goed bevalt. De kwaliteit is super. Kasten zijn sterk, paneeltjes blijven na veel gebruik recht hangen en laden lopen nog steeds super. Ook is de service erna nog goed. Ook na drie jaar na aanschaf kwamen ze nog terug voor een service.