skip to Main Content

Keukens Tilburg

Keuken Tilburg? Kom naar Kaatsheuvel.

Lauwers Keukens is anders dan alle andere keukenwinkels. Bij ons staat eerlijkheid namelijk ook echt voorop. Je zal er vast weleens van gehoord hebben of wellicht zelf meegemaakt: je bent op zoek naar een nieuwe keuken, gaat naar een keukenwinkel, ziet een mooie keuken en krijgt een astronomisch hoge prijs te horen. ‘Maar speciaal voor jou kunnen we de helft van de prijs afhalen hoor.’ Als er zomaar de helft vanaf kan, waar komt dan die astronomisch hoge prijs vandaan? Dan voel je je dubbel belazerd, en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom houden wij enkel van eerlijke prijzen. Eerlijk is eerlijk en afspraak is afspraak bij Lauwers Keukens. Wij leveren ook keukens in Tilburg. En alles volgens een eerlijke afspraak!

Geschiedenis Lauwers Keukens

In 1990 begon Jack Lauwers als keukenmonteur. In eerste instantie voor een baas, later in 2007 begon hij zelfstandig met keukenmontage. Hij monteerde keukens in Tilburg, Breda, Waalwijk, eigenlijk door heel Nederland. Hierbij kreeg hij regelmatig de vraag waarom hij zelf geen keukens ging verkopen om dit te combineren met zijn werkzaamheden als keukenmonteur? Dit bracht hem op het idee om het helemaal anders te doen dan andere keukenwinkels. Hij ging niet alleen keukens in Tilburg, Breda en Waalwijk monteren, maar ook verkopen. Het belangrijkste voor hem was dat hij voortaan klanten ging helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden. Toen er in 2009 aan de Poolsestraat in Kaatsheuvel (Je vindt ons tegenwoordig in de Jan de Rooijstraat) een bedrijfspand vrij kwam, werd dat de perfecte plek voor een showroom met magazijn. En daar bevindt Lauwers Keukens zich nu nog steeds. Op deze plek helpen Jack en zijn team nog altijd iedere dag klanten aan hun droomkeuken en wordt de klant geholpen zoals Jack Lauwers ook graag geholpen zou worden.

Lauwers Keukens Tilburg

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je graag kijken naar de mogelijkheden om jouw keuken te renoveren? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Tilburg. Met de keuze uit meer dan 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren kunnen we altijd jouw droomkeuken samenstellen. Dit doen we graag samen met jou. Wij luisteren goed naar jouw wensen en mogelijkheden. Aan de hand van het budget stellen wij de keuken van je dromen samen. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom aan de Jan de Rooijstraat. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00. Neem met ons contact op via telefoon of mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Tom Rietbergen

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met Lauwers Keukens. Vanaf moment één neemt men de tijd om alles tot in de puntjes uit te werken. Meedenken, oplossingen en samen ideeën creëren en het dan ook daadwerkelijk realiseren! Tevens zeer goede ervaring met de partners van Lauwers Keukens waar men mee samenwerkt. Al met al een topervaring en zeer blij met het eindresultaat. Wij zullen Lauwers Keukens aan iedereen aanbevelen! Jack en Jolanda en het team, dank voor jullie goede zorgen!

Frank

Sinds april zijn we in het bezit van een geweldige nieuwe keuken. Tijdens ons eerste gesprek met Remco merkten we al dat er echt geluisterd werd naar onze wensen. Bij het tweede gesprek liet hij ons zijn ontwerpen zien. Met alles dacht hij mee en deed hij suggesties, of het nu ging om vingerafdrukken op de kastjes, de plaatsing van de koelkast of onze wens om iets aan zijn oorspronkelijke ontwerp te veranderen met veel geduld en humor luisterde hij, paste iets aan waar nodig, gaf ons advies, de tijd om na te denken, keuzes te maken en hield ons op de hoogte en onderhield contact met de aannemer om de plaatsing goed af te stemmen. Mike kwam de keuken met veel precisie plaatsen. Er was een zijfrontje licht beschadigd. Voor ik het nog maar gezien had, vertelde Mike dat het beschadigd was en dat er een nieuwe besteld was die later heel zorgvuldig en netjes geplaatst werd. Alles werd na elk bezoek opgeruimd en schoon achtergelaten. Elke dag genieten we van deze keuken. Goede service, prettige, vriendelijke mensen, eerlijke en transparante prijzen, vind je bij Lauwers!

Wiljan en Lisette

Een paar keuken zaken bekeken, maar nergens het thuis gevoel gekregen als bij Lauwers Keukens. Super omgegaan met onze wensen en daarop een passende keuken ontworpen. Ondanks de moeizame materiaal voorzieningen toch alles keurig opgeleverd. Een bedrijf wat in oplossingen weet te denken. Echt van A tot Z fantastisch geregeld. Dankjewel Jack, Jolanda en de rest van het team. Voor wat betreft de toekomst, ontzettend veel succes toegewenst op jullie nieuwe, prachtige locatie.