skip to Main Content

Keukens Tilburg

Keuken Tilburg? Kom naar Kaatsheuvel.

Lauwers Keukens is anders dan alle andere keukenwinkels. Bij ons staat eerlijkheid namelijk ook echt voorop. Je zal er vast weleens van gehoord hebben of wellicht zelf meegemaakt: je bent op zoek naar een nieuwe keuken, gaat naar een keukenwinkel, ziet een mooie keuken en krijgt een astronomisch hoge prijs te horen. ‘Maar speciaal voor jou kunnen we de helft van de prijs afhalen hoor.’ Als er zomaar de helft vanaf kan, waar komt dan die astronomisch hoge prijs vandaan? Dan voel je je dubbel belazerd, en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom houden wij enkel van eerlijke prijzen. Eerlijk is eerlijk en afspraak is afspraak bij Lauwers Keukens. Wij leveren ook keukens in Tilburg. En alles volgens een eerlijke afspraak!

Geschiedenis Lauwers Keukens

In 1990 begon Jack Lauwers als keukenmonteur. In eerste instantie voor een baas, later in 2007 begon hij zelfstandig met keukenmontage. Hij monteerde keukens in Tilburg, Breda, Waalwijk, eigenlijk door heel Nederland. Hierbij kreeg hij regelmatig de vraag waarom hij zelf geen keukens ging verkopen om dit te combineren met zijn werkzaamheden als keukenmonteur? Dit bracht hem op het idee om het helemaal anders te doen dan andere keukenwinkels. Hij ging niet alleen keukens in Tilburg, Breda en Waalwijk monteren, maar ook verkopen. Het belangrijkste voor hem was dat hij voortaan klanten ging helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden. Toen er in 2009 aan de Poolsestraat in Kaatsheuvel een bedrijfspand vrijkwam, werd dat de perfecte plek voor een showroom met magazijn. En daar bevindt Lauwers Keukens zich nu nog steeds. Op deze plek helpen Jack en zijn team nog altijd iedere dag klanten aan hun droomkeuken en wordt de klant geholpen zoals Jack Lauwers ook graag geholpen zou worden.

Lauwers Keukens Tilburg

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je graag kijken naar de mogelijkheden om jouw keuken te renoveren? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Tilburg. Met de keuzen uit meer dan 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren kunnen we altijd jouw droomkeuken samenstellen. Dit doen we graag samen met jou. Wij luisteren goed naar jouw wensen en mogelijkheden. Aan de hand van het budget stellen wij de keuken van je dromen samen. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom aan de Poolsestraat. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Komt dit tijdstip niet goed uit? Neem dan met ons contact op via telefoon of mail. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak op een ander tijdstip.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Jozua + Anja

TOP bedrijf Lauwers keukens, ongedwongen sfeer, ze laten je eerst kenbaar maken wat je wensen zijn en denken met je mee en kijken dan of het in je budget past, onze keuken is geen standaard keuken want geen een muur loopt recht ook daar hebben ze een super monteur Mike voor, problemen worden keurig netjes opgelost. Van ons krijgen ze een dikke 10, vriendelijke meedenkende mensen waar je je thuis voelt, we zijn super blij met onze keuken

Familie Aussems

Een hele mooie complete keuken gekocht. De 3D-presentaties hielpen ons enorm met het nemen van de juiste besluiten en het gekozen ontwerp bleek achteraf heel dicht bij het eindresultaat te zitten. De persoonlijke benadering van het team was perfect. Het partner-bouwbedrijf Corné de Rooij werkte perfect en professioneel samen met Lauwers Keukens. Zo werd werd alles naar tevredenheid en volgens de eerste afspraken gerealiseerd. Kortom: we zijn volledig ontzorgt en zijn superblij met onze mooie keuken. Chapeau voor het Lauwers-team en partners hoor!

Vera

Nadat we een woning hadden gekocht die volledig gestript moest worden, zijn we op aanbevelen van familie, die hier ook een keuken hadden gekocht, naar Lauwers Keukens gegaan. We hadden vooraf een afspraak gemaakt voor een oriëntatie en legde de situatie uit. We hadden tekeningen van de woning meegenomen en hadden ideeën die we deelden. Daaropvolgend gaf Remco direct mogelijkheden aan van verschillende opstellingen inclusief de opstelling die we op voorhand bedacht hadden. Remco is een prettige en ervaren verkoper die ervaren is in zijn vak. Tijdens dit gesprek nam die ruim de tijd om de indelingen door te nemen die we voor ogen had en gaf daarin goed advies, waar een leek helemaal niet aan denkt... We werden gerespecteerd en uitgebreid beholpen zonder dat ze wisten wat het budget was. Wij voelde ons ontzettend welkom en gehoord. De puntjes op de i met apparatuur ging voorspoedig. Ze smeren je geen duren producten aan. Hebben breed assortiment waaruit je kunt kiezen en een uitgebreide catalogus die ze nagenoeg van buiten kennen. Uiteindelijk een uitgebreide offerte meegekregen. We lieten er geen gras over groeien en sloten de deal. Montage: op dag 1 werden de goederen geleverd en op dag 2 en 3 werd de keuken geïnstalleerd. Tijdens de werkzaamheden vroeg de monteur over enkele kwesties en nam ons hierin ook goed mee. Handgreep horizontaal/verticaal en nog wat kleine dingetjes. Na de montage uitgebreid de tijd genomen om de garantie, boekjes en uitleg over apparatuur door te nemen en te testen. Ook het gebruik vooraf, het schoonblazen oven en ontsmetten koelkast ivm vrijkomen stoffen omdat ze nieuw zijn. Niets lieten ze op het beloop. Tot op de dag van vandaag uitermate tevreden en zeker over de kwaliteit. Na het lezen van deze review zou je geen twijfel meer moeten hebben. Wil je een keuken? Ga naar Lauwers Keukens. Ik kan het iedereen aanbevelen.