Lauwers Keukens is op 26 mei (Hemelvaartsdag) en 6 juni (Tweede Pinksterdag) gesloten.
skip to Main Content

Keukens Oosterhout

Keuken Oosterhout? Kom naar Kaatsheuvel.

Klantvriendelijk, persoonlijk, ontspannen en eerlijk. Dat zijn de pijlers waar Lauwers Keukens voor staat en waar onze gehele organisatie op gericht is. De wens van de klant is voor ons het belangrijkste. Pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom vinden wij het belangrijk dat je genoeg keuze hebt in de zoektocht naar jouw droomkeuken. Bij ons heb je dan ook met 50 verschillende en ruim 100 verschillende kleuren alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen. Bij ons kun je terecht voor landelijke keukens, moderne keukens, klassieke keukens of design keukens. Ook zijn wij al jarenlang expert op het gebied van volledige keukenrenovaties. Lauwers Keukens renoveert ook keukens in Oosterhout en omstreken! Maar niet enkel volledige keukenrenovaties, ook voor een loszittend keukenblad of een verbogen keukenscharnier draaien we onze hand niet om. Wij zullen alles doen zodat jij volledig kan genieten van je eigen droomkeuken.

Eerlijk en veilig

Wij zien ons zelf bij Lauwers Keukens niet als verkopers, maar meer als adviseurs. Wij houden dan ook niet van ellenlange onderhandelingen en rare kortingen. Wanneer er zomaar de helft van de prijs van een keuken af kan, dan voel je je dubbel belazerd. Zo werken wij niet. Bij ons is het zo: prijs is prijs en afspraak is afspraak. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kortingen en acties van de fabrikanten nemen wij uiteraard altijd al in de prijs mee. Doordat we geen lid zijn van een inkooporganisatie bieden we ook enkel en alleen de merken en apparatuur aan waar wij zelf achterstaan. Zodat we niet het risico lopen dat we opgelegd krijgen welke koelkast of deurtjes verkocht moeten worden. Daarnaast zijn wij een CBW erkende woonwinkel zodat je bent verzekerd van garantie en veiligheid.

Keukens in regio Oosterhout

Lauwers Keukens is gevestigd in Kaatsheuvel. Dus zoek je een keuken in de regio Oosterhout, dan is Kaatsheuvel praktisch om de hoek. Met zo’n 15 minuten rijden ben je er. Wij helpen je graag in het gehele proces van een nieuwe keuken. We bespreken graag samen met jouw wensen, stellen de beste keuken samen binnen het budget, maken de tekeningen, begeleiden (als dat wenselijk is) de verbouwing en plaatsen vervolgens jouw keuken. Hiervoor hebben we ten allen tijde een betrouwbare monteur ter onze beschikking.

Lauwers Keukens Oosterhout

Ben je nieuwsgierig geworden wat we voor jou zouden kunnen betekenen? Kom dan gerust eens lang bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, dat ligt vlakbij Oosterhout. Je bent altijd welkom in onze showroom, maar je kunt ook bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak. We gaan graag het gesprek aan, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Familie Koemans

Bij Lauwers werden we vriendelijk ontvangen en konden we gewoon even rustig kijken. Er werd een ontspannen praatje gemaakt en spontaan zaten we vrijblijvend aan de tekentafel. Al onze idee├źn waren bespreekbaar en we kregen daarbij eerlijk advies (ook wat we beter niet konden doen). Toen we later nog wat aan wilden passen was dat ook geen probleem en werd er weer mee gedacht. De 3d tekening lag al klaar waardoor we meteen een goed beeld kregen. Tijdens het inmeten kregen we ook nog tips voor de stukadoor zodat de keuken perfect zou passen. Een top service door vriendelijke mensen met als resultaat een super mooie nieuwe keuken!

Jan van Doesburg

Ben erg tevreden over kwaliteit keuken en het proces. Procesbegeleider: Remco. Goede inventarisatie wensen, goede suggesties en hulp om tot bevredigende keuzes te komen. Niet gepusht. Plaatsing volgens afspraak door prima rustige vakmensen die open stonden voor aanpassingen en suggesties. Correcte afrekening. Tevreden klant die plezier in en van zijn nieuwe keuken heeft.

Tom Rietbergen

We hebben bij Lauwers Keukens een superfijne en mooie keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en hebben een keuken die veel gebruikt wordt (zeker met thuiswerken 2 pubers in huis) en daarbij goed bevalt. De kwaliteit is super. Kasten zijn sterk, paneeltjes blijven na veel gebruik recht hangen en laden lopen nog steeds super. Ook is de service erna nog goed. Ook na drie jaar na aanschaf kwamen ze nog terug voor een service.