skip to Main Content

Keukens Oosterhout

Keuken Oosterhout? Kom naar Kaatsheuvel.

Klantvriendelijk, persoonlijk, ontspannen en eerlijk. Dat zijn de pijlers waar Lauwers Keukens voor staat en waar onze gehele organisatie op gericht is. De wens van de klant is voor ons het belangrijkste. Pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom vinden wij het belangrijk dat je genoeg keuze hebt in de zoektocht naar jouw droomkeuken. Bij ons heb je dan ook met 50 verschillende en ruim 100 verschillende kleuren alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen. Bij ons kun je terecht voor landelijke keukens, moderne keukens, klassieke keukens of design keukens. Ook zijn wij al jarenlang expert op het gebied van volledige keukenrenovaties. Lauwers Keukens renoveert ook keukens in Oosterhout en omstreken! Maar niet enkel volledige keukenrenovaties, ook voor een loszittend keukenblad of een verbogen keukenscharnier draaien we onze hand niet om. Wij zullen alles doen zodat jij volledig kan genieten van je eigen droomkeuken.

Eerlijk en veilig

Wij zien ons zelf bij Lauwers Keukens niet als verkopers, maar meer als adviseurs. Wij houden dan ook niet van ellenlange onderhandelingen en rare kortingen. Wanneer er zomaar de helft van de prijs van een keuken af kan, dan voel je je dubbel belazerd. Zo werken wij niet. Bij ons is het zo: prijs is prijs en afspraak is afspraak. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kortingen en acties van de fabrikanten nemen wij uiteraard altijd al in de prijs mee. Doordat we geen lid zijn van een inkooporganisatie bieden we ook enkel en alleen de merken en apparatuur aan waar wij zelf achterstaan. Zodat we niet het risico lopen dat we opgelegd krijgen welke koelkast of deurtjes verkocht moeten worden. Daarnaast zijn wij een CBW erkende woonwinkel zodat je bent verzekerd van garantie en veiligheid.

Keukens in regio Oosterhout

Lauwers Keukens is gevestigd in Kaatsheuvel. Dus zoek je een keuken in de regio Oosterhout, dan is Kaatsheuvel praktisch om de hoek. Met zo’n 15 minuten rijden ben je er. Wij helpen je graag in het gehele proces van een nieuwe keuken. We bespreken graag samen met jouw wensen, stellen de beste keuken samen binnen het budget, maken de tekeningen, begeleiden (als dat wenselijk is) de verbouwing en plaatsen vervolgens jouw keuken. Hiervoor hebben we ten allen tijde een betrouwbare monteur ter onze beschikking.

Lauwers Keukens Oosterhout

Ben je nieuwsgierig geworden wat we voor jou zouden kunnen betekenen? Kom dan gerust eens lang bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, dat ligt vlakbij Oosterhout. Je bent altijd welkom in onze showroom, maar je kunt ook bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak. We gaan graag het gesprek aan, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Tom Rietbergen

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met Lauwers Keukens. Vanaf moment één neemt men de tijd om alles tot in de puntjes uit te werken. Meedenken, oplossingen en samen ideeën creëren en het dan ook daadwerkelijk realiseren! Tevens zeer goede ervaring met de partners van Lauwers Keukens waar men mee samenwerkt. Al met al een topervaring en zeer blij met het eindresultaat. Wij zullen Lauwers Keukens aan iedereen aanbevelen! Jack en Jolanda en het team, dank voor jullie goede zorgen!

Frank

Sinds april zijn we in het bezit van een geweldige nieuwe keuken. Tijdens ons eerste gesprek met Remco merkten we al dat er echt geluisterd werd naar onze wensen. Bij het tweede gesprek liet hij ons zijn ontwerpen zien. Met alles dacht hij mee en deed hij suggesties, of het nu ging om vingerafdrukken op de kastjes, de plaatsing van de koelkast of onze wens om iets aan zijn oorspronkelijke ontwerp te veranderen met veel geduld en humor luisterde hij, paste iets aan waar nodig, gaf ons advies, de tijd om na te denken, keuzes te maken en hield ons op de hoogte en onderhield contact met de aannemer om de plaatsing goed af te stemmen. Mike kwam de keuken met veel precisie plaatsen. Er was een zijfrontje licht beschadigd. Voor ik het nog maar gezien had, vertelde Mike dat het beschadigd was en dat er een nieuwe besteld was die later heel zorgvuldig en netjes geplaatst werd. Alles werd na elk bezoek opgeruimd en schoon achtergelaten. Elke dag genieten we van deze keuken. Goede service, prettige, vriendelijke mensen, eerlijke en transparante prijzen, vind je bij Lauwers!

Wiljan en Lisette

Een paar keuken zaken bekeken, maar nergens het thuis gevoel gekregen als bij Lauwers Keukens. Super omgegaan met onze wensen en daarop een passende keuken ontworpen. Ondanks de moeizame materiaal voorzieningen toch alles keurig opgeleverd. Een bedrijf wat in oplossingen weet te denken. Echt van A tot Z fantastisch geregeld. Dankjewel Jack, Jolanda en de rest van het team. Voor wat betreft de toekomst, ontzettend veel succes toegewenst op jullie nieuwe, prachtige locatie.