skip to Main Content

Keukens Oosterhout

Keuken Oosterhout? Kom naar Kaatsheuvel.

Klantvriendelijk, persoonlijk, ontspannen en eerlijk. Dat zijn de pijlers waar Lauwers Keukens voor staat en waar onze gehele organisatie op gericht is. De wens van de klant is voor ons het belangrijkste. Pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom vinden wij het belangrijk dat je genoeg keuze hebt in de zoektocht naar jouw droomkeuken. Bij ons heb je dan ook met 50 verschillende en ruim 100 verschillende kleuren alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen. Bij ons kun je terecht voor landelijke keukens, moderne keukens, klassieke keukens of design keukens. Ook zijn wij al jarenlang expert op het gebied van volledige keukenrenovaties. Lauwers Keukens renoveert ook keukens in Oosterhout en omstreken! Maar niet enkel volledige keukenrenovaties, ook voor een loszittend keukenblad of een verbogen keukenscharnier draaien we onze hand niet om. Wij zullen alles doen zodat jij volledig kan genieten van je eigen droomkeuken.

Eerlijk en veilig

Wij zien ons zelf bij Lauwers Keukens niet als verkopers, maar meer als adviseurs. Wij houden dan ook niet van ellenlange onderhandelingen en rare kortingen. Wanneer er zomaar de helft van de prijs van een keuken af kan, dan voel je je dubbel belazerd. Zo werken wij niet. Bij ons is het zo: prijs is prijs en afspraak is afspraak. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kortingen en acties van de fabrikanten nemen wij uiteraard altijd al in de prijs mee. Doordat we geen lid zijn van een inkooporganisatie bieden we ook enkel en alleen de merken en apparatuur aan waar wij zelf achterstaan. Zodat we niet het risico lopen dat we opgelegd krijgen welke koelkast of deurtjes verkocht moeten worden. Daarnaast zijn wij een CBW erkende woonwinkel zodat je bent verzekerd van garantie en veiligheid.

Keukens in regio Oosterhout

Lauwers Keukens is gevestigd in Kaatsheuvel. Dus zoek je een keuken in de regio Oosterhout, dan is Kaatsheuvel praktisch om de hoek. Met zo’n 15 minuten rijden ben je er. Wij helpen je graag in het gehele proces van een nieuwe keuken. We bespreken graag samen met jouw wensen, stellen de beste keuken samen binnen het budget, maken de tekeningen, begeleiden (als dat wenselijk is) de verbouwing en plaatsen vervolgens jouw keuken. Hiervoor hebben we ten allen tijde een betrouwbare monteur ter onze beschikking.

Lauwers Keukens Oosterhout

Ben je nieuwsgierig geworden wat we voor jou zouden kunnen betekenen? Kom dan gerust eens lang bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, dat ligt vlakbij Oosterhout. Je bent altijd welkom in onze showroom, maar je kunt ook bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak. We gaan graag het gesprek aan, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Familie van der Sanden

Wat zijn wij blij dat we bij Lauwers onze prachtige keuken hebben gekocht. We hebben tot op de dag van vandaag nog geen enkel nadeel ondervonden, alleen maar positief. Een echte maar dan ook een echte aanrader. Het zijn meedenkende, tijdmakende, niets op dringende vakmensen, die al hun afspraken na gekomen zijn. Levering, t plaatsen, de producten, t is in 1 woord geweldig geweest. Ook hun samenwerking met de aannemer, elektricien, zelfs de meubels was helemaal top.

Familie Timmermans

In onze oriĆ«ntatiefase stonden we op een zaterdagavond door het raam te kijken, dat zag Remco en die liet ons binnenkijken en gaf ons meteen een vertrouwt gevoel. In de vervolgafspraak werd geluisterd naar onze wensen en kregen we vragen om over na te denken – hoe is ons ritme – wat willen we met de keuken en zo verder. Daar komt een eerste ontwerp uit, in 3D, zodat we het echt voor ons kunnen zien. Het eerste ontwerp was als zo dat het was wat we in ons hoofd hadden. Daarna zijn de puntjes op de I gezet en de details verder uitgewerkt. Het plaatsen, de service erna en pas tevreden tot in detail wanneer ook wij als klant tevreden zijn. Een bedrijf dat klantgericht is, service levert en bovenal fijne mensen om mee te werken. Top!

Familie Nelis

Voor onze nieuwe woning in Drunen een keuken gekocht bij Lauwers. Ik kan alleen maar lof uitspreken over dit bedrijf. Vanaf het allereerste contact een prima klik ervaren. Eerlijk advies ontvangen. Remco heeft goed meegedacht en tips gegeven waar we op moesten letten. Alles, maar dan ook echt alles prima verlopen. Ze doen wat ze zeggen! Van advies tot oplevering is prima geregeld. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Ga naar Lauwers Keukens in Kaatsheuvel! Topzaak.