skip to Main Content

Keukens Oosterhout

Keuken Oosterhout? Kom naar Kaatsheuvel.

Klantvriendelijk, persoonlijk, ontspannen en eerlijk. Dat zijn de pijlers waar Lauwers Keukens voor staat en waar onze gehele organisatie op gericht is. De wens van de klant is voor ons het belangrijkste. Pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom vinden wij het belangrijk dat je genoeg keuze hebt in de zoektocht naar jouw droomkeuken. Bij ons heb je dan ook met 50 verschillende en ruim 100 verschillende kleuren alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen. Bij ons kun je terecht voor landelijke keukens, moderne keukens, klassieke keukens of design keukens. Ook zijn wij al jarenlang expert op het gebied van volledige keukenrenovaties. Lauwers Keukens renoveert ook keukens in Oosterhout en omstreken! Maar niet enkel volledige keukenrenovaties, ook voor een loszittend keukenblad of een verbogen keukenscharnier draaien we onze hand niet om. Wij zullen alles doen zodat jij volledig kan genieten van je eigen droomkeuken.

Eerlijk en veilig

Wij zien ons zelf bij Lauwers Keukens niet als verkopers, maar meer als adviseurs. Wij houden dan ook niet van ellenlange onderhandelingen en rare kortingen. Wanneer er zomaar de helft van de prijs van een keuken af kan, dan voel je je dubbel belazerd. Zo werken wij niet. Bij ons is het zo: prijs is prijs en afspraak is afspraak. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kortingen en acties van de fabrikanten nemen wij uiteraard altijd al in de prijs mee. Doordat we geen lid zijn van een inkooporganisatie bieden we ook enkel en alleen de merken en apparatuur aan waar wij zelf achterstaan. Zodat we niet het risico lopen dat we opgelegd krijgen welke koelkast of deurtjes verkocht moeten worden. Daarnaast zijn wij een CBW erkende woonwinkel zodat je bent verzekerd van garantie en veiligheid.

Keukens in regio Oosterhout

Lauwers Keukens is gevestigd in Kaatsheuvel. Dus zoek je een keuken in de regio Oosterhout, dan is Kaatsheuvel praktisch om de hoek. Met zo’n 15 minuten rijden ben je er. Wij helpen je graag in het gehele proces van een nieuwe keuken. We bespreken graag samen met jouw wensen, stellen de beste keuken samen binnen het budget, maken de tekeningen, begeleiden (als dat wenselijk is) de verbouwing en plaatsen vervolgens jouw keuken. Hiervoor hebben we ten allen tijde een betrouwbare monteur ter onze beschikking.

Lauwers Keukens Oosterhout

Ben je nieuwsgierig geworden wat we voor jou zouden kunnen betekenen? Kom dan gerust eens lang bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, dat ligt vlakbij Oosterhout. Je bent altijd welkom in onze showroom, maar je kunt ook bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak. We gaan graag het gesprek aan, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Jozua + Anja

TOP bedrijf Lauwers keukens, ongedwongen sfeer, ze laten je eerst kenbaar maken wat je wensen zijn en denken met je mee en kijken dan of het in je budget past, onze keuken is geen standaard keuken want geen een muur loopt recht ook daar hebben ze een super monteur Mike voor, problemen worden keurig netjes opgelost. Van ons krijgen ze een dikke 10, vriendelijke meedenkende mensen waar je je thuis voelt, we zijn super blij met onze keuken

Familie Aussems

Een hele mooie complete keuken gekocht. De 3D-presentaties hielpen ons enorm met het nemen van de juiste besluiten en het gekozen ontwerp bleek achteraf heel dicht bij het eindresultaat te zitten. De persoonlijke benadering van het team was perfect. Het partner-bouwbedrijf Corné de Rooij werkte perfect en professioneel samen met Lauwers Keukens. Zo werd werd alles naar tevredenheid en volgens de eerste afspraken gerealiseerd. Kortom: we zijn volledig ontzorgt en zijn superblij met onze mooie keuken. Chapeau voor het Lauwers-team en partners hoor!

Vera

Nadat we een woning hadden gekocht die volledig gestript moest worden, zijn we op aanbevelen van familie, die hier ook een keuken hadden gekocht, naar Lauwers Keukens gegaan. We hadden vooraf een afspraak gemaakt voor een oriëntatie en legde de situatie uit. We hadden tekeningen van de woning meegenomen en hadden ideeën die we deelden. Daaropvolgend gaf Remco direct mogelijkheden aan van verschillende opstellingen inclusief de opstelling die we op voorhand bedacht hadden. Remco is een prettige en ervaren verkoper die ervaren is in zijn vak. Tijdens dit gesprek nam die ruim de tijd om de indelingen door te nemen die we voor ogen had en gaf daarin goed advies, waar een leek helemaal niet aan denkt... We werden gerespecteerd en uitgebreid beholpen zonder dat ze wisten wat het budget was. Wij voelde ons ontzettend welkom en gehoord. De puntjes op de i met apparatuur ging voorspoedig. Ze smeren je geen duren producten aan. Hebben breed assortiment waaruit je kunt kiezen en een uitgebreide catalogus die ze nagenoeg van buiten kennen. Uiteindelijk een uitgebreide offerte meegekregen. We lieten er geen gras over groeien en sloten de deal. Montage: op dag 1 werden de goederen geleverd en op dag 2 en 3 werd de keuken geïnstalleerd. Tijdens de werkzaamheden vroeg de monteur over enkele kwesties en nam ons hierin ook goed mee. Handgreep horizontaal/verticaal en nog wat kleine dingetjes. Na de montage uitgebreid de tijd genomen om de garantie, boekjes en uitleg over apparatuur door te nemen en te testen. Ook het gebruik vooraf, het schoonblazen oven en ontsmetten koelkast ivm vrijkomen stoffen omdat ze nieuw zijn. Niets lieten ze op het beloop. Tot op de dag van vandaag uitermate tevreden en zeker over de kwaliteit. Na het lezen van deze review zou je geen twijfel meer moeten hebben. Wil je een keuken? Ga naar Lauwers Keukens. Ik kan het iedereen aanbevelen.