Lauwers Keukens is op 26 mei (Hemelvaartsdag) en 6 juni (Tweede Pinksterdag) gesloten.
skip to Main Content

Keukens Oisterwijk

Keuken Oisterwijk? Kom naar Kaatsheuvel.

Bij Lauwers Keukens staat de wens van de klant altijd voorop! Daar zijn wij volledig op gericht. Doordat we geen lid zijn van een inkooporganisatie werken wij enkel met apparatuur waar wij volledig achter staan. Met 50 verschillende fronten en meer dan 100 verschillende kleuren bieden wij alle mogelijkheden om elke keuken samen te stellen die je wenst. Wij plaatsen keukens door heel het land. We plaatsen ook keukens in Oisterwijk en omstreken, waar je maar wilt. Er staan te allen tijde ervaren en betrouwbare monteurs voor je klaar om jouw droomkeuken te verwezenlijken.

Greep uit de Lauwers Keukens

Bij Lauwers Keukens heb je de keuze uit tal van keukenmerken. Zoals bijvoorbeeld Rotpunkt keukens. Deze keukens zijn al meer dan 85 jaar een wereldwijd begrip in de keukenwereld. Dit Duitse merk heeft zich sinds de oprichting in 1930 ontwikkeld tot een leverancier van kwalitatief hoogwaardige keukens. Dit doen zij door allerlei moderne en innovatieve technieken toe te passen in hun keukens. Ook voor Siemens keukens ben je bij ons aan het juiste adres. Vooral de Siemens StudioLine is erg in trek de laatste jaren. Deze exclusieve lijn combineert slimme technologie met een vooruitstrevend blacksteel design. Wil je apparatuur van één van deze merken of van een ander merk toevoegen aan je huidige keuken? Dat is geen enkel probleem. Wij plaatsten apparatuur in keukens in Oisterwijk, Tilburg, Breda, waar dan ook!

Keukenrenovatie

Ben je al grotendeels tevreden met je huidige keuken maar nog niet helemaal? Dan is het niet nodig om de huidige keuken volledig te vervangen. Met een paar (kleine) aanpassingen kunnen wij de huidige weer omtoveren tot jouw droomkeuken. Lauwers Keukens kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden om de huidige keuken weer volledig naar wens te maken.

Lauwers Keukens Oisterwijk

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe keuken of in een keukenrenovatie? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Oisterwijk. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar jouw droomkeuken. Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Mochten deze tijden voor jou niet toegankelijk zijn, dan kun je altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken via telefoon of mail. Dan spreken we elkaar op een tijd die voor jou wat beter uitkomt.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Familie Koemans

Bij Lauwers werden we vriendelijk ontvangen en konden we gewoon even rustig kijken. Er werd een ontspannen praatje gemaakt en spontaan zaten we vrijblijvend aan de tekentafel. Al onze ideeën waren bespreekbaar en we kregen daarbij eerlijk advies (ook wat we beter niet konden doen). Toen we later nog wat aan wilden passen was dat ook geen probleem en werd er weer mee gedacht. De 3d tekening lag al klaar waardoor we meteen een goed beeld kregen. Tijdens het inmeten kregen we ook nog tips voor de stukadoor zodat de keuken perfect zou passen. Een top service door vriendelijke mensen met als resultaat een super mooie nieuwe keuken!

Jan van Doesburg

Ben erg tevreden over kwaliteit keuken en het proces. Procesbegeleider: Remco. Goede inventarisatie wensen, goede suggesties en hulp om tot bevredigende keuzes te komen. Niet gepusht. Plaatsing volgens afspraak door prima rustige vakmensen die open stonden voor aanpassingen en suggesties. Correcte afrekening. Tevreden klant die plezier in en van zijn nieuwe keuken heeft.

Tom Rietbergen

We hebben bij Lauwers Keukens een superfijne en mooie keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en hebben een keuken die veel gebruikt wordt (zeker met thuiswerken 2 pubers in huis) en daarbij goed bevalt. De kwaliteit is super. Kasten zijn sterk, paneeltjes blijven na veel gebruik recht hangen en laden lopen nog steeds super. Ook is de service erna nog goed. Ook na drie jaar na aanschaf kwamen ze nog terug voor een service.