skip to Main Content

Keukens Oisterwijk

Keuken Oisterwijk? Kom naar Kaatsheuvel.

Bij Lauwers Keukens staat de wens van de klant altijd voorop! Daar zijn wij volledig op gericht. Doordat we geen lid zijn van een inkooporganisatie werken wij enkel met apparatuur waar wij volledig achter staan. Met 50 verschillende fronten en meer dan 100 verschillende kleuren bieden wij alle mogelijkheden om elke keuken samen te stellen die je wenst. Wij plaatsen keukens door heel het land. We plaatsen ook keukens in Oisterwijk en omstreken, waar je maar wilt. Er staan te allen tijde ervaren en betrouwbare monteurs voor je klaar om jouw droomkeuken te verwezenlijken.

Greep uit de Lauwers Keukens

Bij Lauwers Keukens heb je de keuze uit tal van keukenmerken. Zoals bijvoorbeeld Rotpunkt keukens. Deze keukens zijn al meer dan 85 jaar een wereldwijd begrip in de keukenwereld. Dit Duitse merk heeft zich sinds de oprichting in 1930 ontwikkeld tot een leverancier van kwalitatief hoogwaardige keukens. Dit doen zij door allerlei moderne en innovatieve technieken toe te passen in hun keukens. Ook voor Siemens keukens ben je bij ons aan het juiste adres. Vooral de Siemens StudioLine is erg in trek de laatste jaren. Deze exclusieve lijn combineert slimme technologie met een vooruitstrevend blacksteel design. Wil je apparatuur van één van deze merken of van een ander merk toevoegen aan je huidige keuken? Dat is geen enkel probleem. Wij plaatsten apparatuur in keukens in Oisterwijk, Tilburg, Breda, waar dan ook!

Keukenrenovatie

Ben je al grotendeels tevreden met je huidige keuken maar nog niet helemaal? Dan is het niet nodig om de huidige keuken volledig te vervangen. Met een paar (kleine) aanpassingen kunnen wij de huidige weer omtoveren tot jouw droomkeuken. Lauwers Keukens kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden om de huidige keuken weer volledig naar wens te maken.

Lauwers Keukens Oisterwijk

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe keuken of in een keukenrenovatie? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Oisterwijk. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar jouw droomkeuken. Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Mochten deze tijden voor jou niet toegankelijk zijn, dan kun je altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken via telefoon of mail. Dan spreken we elkaar op een tijd die voor jou wat beter uitkomt.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Jozua + Anja

TOP bedrijf Lauwers keukens, ongedwongen sfeer, ze laten je eerst kenbaar maken wat je wensen zijn en denken met je mee en kijken dan of het in je budget past, onze keuken is geen standaard keuken want geen een muur loopt recht ook daar hebben ze een super monteur Mike voor, problemen worden keurig netjes opgelost. Van ons krijgen ze een dikke 10, vriendelijke meedenkende mensen waar je je thuis voelt, we zijn super blij met onze keuken

Familie Aussems

Een hele mooie complete keuken gekocht. De 3D-presentaties hielpen ons enorm met het nemen van de juiste besluiten en het gekozen ontwerp bleek achteraf heel dicht bij het eindresultaat te zitten. De persoonlijke benadering van het team was perfect. Het partner-bouwbedrijf Corné de Rooij werkte perfect en professioneel samen met Lauwers Keukens. Zo werd werd alles naar tevredenheid en volgens de eerste afspraken gerealiseerd. Kortom: we zijn volledig ontzorgt en zijn superblij met onze mooie keuken. Chapeau voor het Lauwers-team en partners hoor!

Vera

Nadat we een woning hadden gekocht die volledig gestript moest worden, zijn we op aanbevelen van familie, die hier ook een keuken hadden gekocht, naar Lauwers Keukens gegaan. We hadden vooraf een afspraak gemaakt voor een oriëntatie en legde de situatie uit. We hadden tekeningen van de woning meegenomen en hadden ideeën die we deelden. Daaropvolgend gaf Remco direct mogelijkheden aan van verschillende opstellingen inclusief de opstelling die we op voorhand bedacht hadden. Remco is een prettige en ervaren verkoper die ervaren is in zijn vak. Tijdens dit gesprek nam die ruim de tijd om de indelingen door te nemen die we voor ogen had en gaf daarin goed advies, waar een leek helemaal niet aan denkt... We werden gerespecteerd en uitgebreid beholpen zonder dat ze wisten wat het budget was. Wij voelde ons ontzettend welkom en gehoord. De puntjes op de i met apparatuur ging voorspoedig. Ze smeren je geen duren producten aan. Hebben breed assortiment waaruit je kunt kiezen en een uitgebreide catalogus die ze nagenoeg van buiten kennen. Uiteindelijk een uitgebreide offerte meegekregen. We lieten er geen gras over groeien en sloten de deal. Montage: op dag 1 werden de goederen geleverd en op dag 2 en 3 werd de keuken geïnstalleerd. Tijdens de werkzaamheden vroeg de monteur over enkele kwesties en nam ons hierin ook goed mee. Handgreep horizontaal/verticaal en nog wat kleine dingetjes. Na de montage uitgebreid de tijd genomen om de garantie, boekjes en uitleg over apparatuur door te nemen en te testen. Ook het gebruik vooraf, het schoonblazen oven en ontsmetten koelkast ivm vrijkomen stoffen omdat ze nieuw zijn. Niets lieten ze op het beloop. Tot op de dag van vandaag uitermate tevreden en zeker over de kwaliteit. Na het lezen van deze review zou je geen twijfel meer moeten hebben. Wil je een keuken? Ga naar Lauwers Keukens. Ik kan het iedereen aanbevelen.