skip to Main Content

Keukens Oisterwijk

Keuken Oisterwijk? Kom naar Kaatsheuvel.

Bij Lauwers Keukens staat de wens van de klant altijd voorop! Daar zijn wij volledig op gericht. Doordat we geen lid zijn van een inkooporganisatie werken wij enkel met apparatuur waar wij volledig achter staan. Met 50 verschillende fronten en meer dan 100 verschillende kleuren bieden wij alle mogelijkheden om elke keuken samen te stellen die je wenst. Wij plaatsen keukens door heel het land. We plaatsen ook keukens in Oisterwijk en omstreken, waar je maar wilt. Er staan te allen tijde ervaren en betrouwbare monteurs voor je klaar om jouw droomkeuken te verwezenlijken.

Greep uit de Lauwers Keukens

Bij Lauwers Keukens heb je de keuze uit tal van keukenmerken. Zoals bijvoorbeeld Rotpunkt keukens. Deze keukens zijn al meer dan 85 jaar een wereldwijd begrip in de keukenwereld. Dit Duitse merk heeft zich sinds de oprichting in 1930 ontwikkeld tot een leverancier van kwalitatief hoogwaardige keukens. Dit doen zij door allerlei moderne en innovatieve technieken toe te passen in hun keukens. Ook voor Siemens keukens ben je bij ons aan het juiste adres. Vooral de Siemens StudioLine is erg in trek de laatste jaren. Deze exclusieve lijn combineert slimme technologie met een vooruitstrevend blacksteel design. Wil je apparatuur van één van deze merken of van een ander merk toevoegen aan je huidige keuken? Dat is geen enkel probleem. Wij plaatsten apparatuur in keukens in Oisterwijk, Tilburg, Breda, waar dan ook!

Keukenrenovatie

Ben je al grotendeels tevreden met je huidige keuken maar nog niet helemaal? Dan is het niet nodig om de huidige keuken volledig te vervangen. Met een paar (kleine) aanpassingen kunnen wij de huidige weer omtoveren tot jouw droomkeuken. Lauwers Keukens kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden om de huidige keuken weer volledig naar wens te maken.

Lauwers Keukens Oisterwijk

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe keuken of in een keukenrenovatie? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Oisterwijk. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar jouw droomkeuken. Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Mochten deze tijden voor jou niet toegankelijk zijn, dan kun je altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken via telefoon of mail. Dan spreken we elkaar op een tijd die voor jou wat beter uitkomt.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Familie van der Sanden

Wat zijn wij blij dat we bij Lauwers onze prachtige keuken hebben gekocht. We hebben tot op de dag van vandaag nog geen enkel nadeel ondervonden, alleen maar positief. Een echte maar dan ook een echte aanrader. Het zijn meedenkende, tijdmakende, niets op dringende vakmensen, die al hun afspraken na gekomen zijn. Levering, t plaatsen, de producten, t is in 1 woord geweldig geweest. Ook hun samenwerking met de aannemer, elektricien, zelfs de meubels was helemaal top.

Familie Timmermans

In onze oriëntatiefase stonden we op een zaterdagavond door het raam te kijken, dat zag Remco en die liet ons binnenkijken en gaf ons meteen een vertrouwt gevoel. In de vervolgafspraak werd geluisterd naar onze wensen en kregen we vragen om over na te denken – hoe is ons ritme – wat willen we met de keuken en zo verder. Daar komt een eerste ontwerp uit, in 3D, zodat we het echt voor ons kunnen zien. Het eerste ontwerp was als zo dat het was wat we in ons hoofd hadden. Daarna zijn de puntjes op de I gezet en de details verder uitgewerkt. Het plaatsen, de service erna en pas tevreden tot in detail wanneer ook wij als klant tevreden zijn. Een bedrijf dat klantgericht is, service levert en bovenal fijne mensen om mee te werken. Top!

Familie Nelis

Voor onze nieuwe woning in Drunen een keuken gekocht bij Lauwers. Ik kan alleen maar lof uitspreken over dit bedrijf. Vanaf het allereerste contact een prima klik ervaren. Eerlijk advies ontvangen. Remco heeft goed meegedacht en tips gegeven waar we op moesten letten. Alles, maar dan ook echt alles prima verlopen. Ze doen wat ze zeggen! Van advies tot oplevering is prima geregeld. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Ga naar Lauwers Keukens in Kaatsheuvel! Topzaak.