skip to Main Content

Keukens Oisterwijk

Keuken Oisterwijk? Kom naar Kaatsheuvel.

Bij Lauwers Keukens staat de wens van de klant altijd voorop! Daar zijn wij volledig op gericht. Doordat we geen lid zijn van een inkooporganisatie werken wij enkel met apparatuur waar wij volledig achter staan. Met 50 verschillende fronten en meer dan 100 verschillende kleuren bieden wij alle mogelijkheden om elke keuken samen te stellen die je wenst. Wij plaatsen keukens door heel het land. We plaatsen ook keukens in Oisterwijk en omstreken, waar je maar wilt. Er staan te allen tijde ervaren en betrouwbare monteurs voor je klaar om jouw droomkeuken te verwezenlijken.

Greep uit de Lauwers Keukens

Bij Lauwers Keukens heb je de keuze uit tal van keukenmerken. Zoals bijvoorbeeld Rotpunkt keukens. Deze keukens zijn al meer dan 85 jaar een wereldwijd begrip in de keukenwereld. Dit Duitse merk heeft zich sinds de oprichting in 1930 ontwikkeld tot een leverancier van kwalitatief hoogwaardige keukens. Dit doen zij door allerlei moderne en innovatieve technieken toe te passen in hun keukens. Ook voor Siemens keukens ben je bij ons aan het juiste adres. Vooral de Siemens StudioLine is erg in trek de laatste jaren. Deze exclusieve lijn combineert slimme technologie met een vooruitstrevend blacksteel design. Wil je apparatuur van één van deze merken of van een ander merk toevoegen aan je huidige keuken? Dat is geen enkel probleem. Wij plaatsten apparatuur in keukens in Oisterwijk, Tilburg, Breda, waar dan ook!

Keukenrenovatie

Ben je al grotendeels tevreden met je huidige keuken maar nog niet helemaal? Dan is het niet nodig om de huidige keuken volledig te vervangen. Met een paar (kleine) aanpassingen kunnen wij de huidige weer omtoveren tot jouw droomkeuken. Lauwers Keukens kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden om de huidige keuken weer volledig naar wens te maken.

Lauwers Keukens Oisterwijk

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe keuken of in een keukenrenovatie? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Oisterwijk. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar jouw droomkeuken. Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Mochten deze tijden voor jou niet toegankelijk zijn, dan kun je altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken via telefoon of mail. Dan spreken we elkaar op een tijd die voor jou wat beter uitkomt.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Tom Rietbergen

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met Lauwers Keukens. Vanaf moment één neemt men de tijd om alles tot in de puntjes uit te werken. Meedenken, oplossingen en samen ideeën creëren en het dan ook daadwerkelijk realiseren! Tevens zeer goede ervaring met de partners van Lauwers Keukens waar men mee samenwerkt. Al met al een topervaring en zeer blij met het eindresultaat. Wij zullen Lauwers Keukens aan iedereen aanbevelen! Jack en Jolanda en het team, dank voor jullie goede zorgen!

Frank

Sinds april zijn we in het bezit van een geweldige nieuwe keuken. Tijdens ons eerste gesprek met Remco merkten we al dat er echt geluisterd werd naar onze wensen. Bij het tweede gesprek liet hij ons zijn ontwerpen zien. Met alles dacht hij mee en deed hij suggesties, of het nu ging om vingerafdrukken op de kastjes, de plaatsing van de koelkast of onze wens om iets aan zijn oorspronkelijke ontwerp te veranderen met veel geduld en humor luisterde hij, paste iets aan waar nodig, gaf ons advies, de tijd om na te denken, keuzes te maken en hield ons op de hoogte en onderhield contact met de aannemer om de plaatsing goed af te stemmen. Mike kwam de keuken met veel precisie plaatsen. Er was een zijfrontje licht beschadigd. Voor ik het nog maar gezien had, vertelde Mike dat het beschadigd was en dat er een nieuwe besteld was die later heel zorgvuldig en netjes geplaatst werd. Alles werd na elk bezoek opgeruimd en schoon achtergelaten. Elke dag genieten we van deze keuken. Goede service, prettige, vriendelijke mensen, eerlijke en transparante prijzen, vind je bij Lauwers!

Wiljan en Lisette

Een paar keuken zaken bekeken, maar nergens het thuis gevoel gekregen als bij Lauwers Keukens. Super omgegaan met onze wensen en daarop een passende keuken ontworpen. Ondanks de moeizame materiaal voorzieningen toch alles keurig opgeleverd. Een bedrijf wat in oplossingen weet te denken. Echt van A tot Z fantastisch geregeld. Dankjewel Jack, Jolanda en de rest van het team. Voor wat betreft de toekomst, ontzettend veel succes toegewenst op jullie nieuwe, prachtige locatie.