skip to Main Content

Keukens Dongen

Keuken Dongen? Kom naar Kaatsheuvel.

Kaatsheuvel is beroemd in heel Nederland. Natuurlijk om het wereldberoemde pretpark maar zeker ook vanwege haar keukenzaken. Lauwers Keukens is echter geen landelijke keten noch wereldberoemd. We kiezen voor de lokale, persoonlijke aanpak.

Lauwers Keukens is anders dan alle andere keukenwinkels. Bij ons staat namelijk eerlijkheid ook echt voorop. Je zal er vast weleens van gehoord hebben of wellicht zelf hebben meegemaakt: Je bent op zoek naar een nieuwe keuken, komt een keukenwinkel binnen, ziet een mooie keuken en krijgt een enorm hoge prijs te horen. ‘Maar speciaal voor jou kunnen we daar wel de helft van afhalen hoor.’ Als er zomaar de helft vanaf kan, waar komt dan die astronomisch hoge prijs vandaan? Dan voel je je dubbel belazerd, en dat begrijpen we bij Lauwers Keukens maar al te goed. Wij houden niet van zulke vreemde kortingen. Wij houden van eerlijke prijzen. Ons motto is dan ook: eerlijk is eerlijk en afspraak is afspraak. Wij leveren ook keukens in Dongen, waar je maar wil. En altijd volgens een eerlijke afspraak!

Geschiedenis Lauwers Keukens

In 1990 begon Jack Lauwers als keukenmonteur. In eerste instantie voor een baas, later in 2007 begon hij zelfstandig met keukenmontage. Hij monteerde keukens in Dongen, Breda, Eindhoven, eigenlijk door heel Nederland. Hierbij kreeg hij regelmatig de vraag waarom hij zelf geen keukens ging verkopen om dit te combineren met zijn werkzaamheden als monteur. Dit bracht hem op het idee om het volledig anders te doen dan alle andere keukenwinkels. Hij ging niet alleen keukens in Dongen, Breda en Eindhoven monteren, maar ook verkopen! Hierbij hield hij altijd in gedachte dat hij de klanten ging helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden, dat was voor hem het belangrijkste. Nadat hij enige tijd vanuit huis en vanuit de schuur zijn werkzaamheden verrichtte, kwam er in 2009 een bedrijfspand vrij aan de Poolsestraat in Kaatsheuvel (Je vindt ons tegenwoordig in de Jan de Rooijstraat). Dit was de perfecte plek voor een showroom met magazijn. Hier bevindt Lauwers Keukens zich tot de dag van vandaag nog steeds. Hier werken Jack en zijn team nog steeds iedere dag met de gedachte van Jack in het achterhoofd: de klant helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden.

Lauwers Keukens Dongen

Ben ke op zoek naar een nieuwe keuken of wil je graag jouw keuken laten renoveren? Kom dan eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Dongen. Met de keuzen uit meer dan 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren bieden we alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen. Hierbij helpen we je uiteraard graag. Wij luisteren goed naar je wensen en kijken samen naar de mogelijkheden. Aan de hand van jouw budget is het aan ons om de perfecte keuken samen te stellen. Je kunt altijd bij ons terecht in onze showroom van woensdag tot zaterdag, maar je kan natuurlijk ook telefonisch of via mail een vrijblijvende afspraak maken. Wij gaan graag samen om de tafel!

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Tom Rietbergen

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met Lauwers Keukens. Vanaf moment één neemt men de tijd om alles tot in de puntjes uit te werken. Meedenken, oplossingen en samen ideeën creëren en het dan ook daadwerkelijk realiseren! Tevens zeer goede ervaring met de partners van Lauwers Keukens waar men mee samenwerkt. Al met al een topervaring en zeer blij met het eindresultaat. Wij zullen Lauwers Keukens aan iedereen aanbevelen! Jack en Jolanda en het team, dank voor jullie goede zorgen!

Frank

Sinds april zijn we in het bezit van een geweldige nieuwe keuken. Tijdens ons eerste gesprek met Remco merkten we al dat er echt geluisterd werd naar onze wensen. Bij het tweede gesprek liet hij ons zijn ontwerpen zien. Met alles dacht hij mee en deed hij suggesties, of het nu ging om vingerafdrukken op de kastjes, de plaatsing van de koelkast of onze wens om iets aan zijn oorspronkelijke ontwerp te veranderen met veel geduld en humor luisterde hij, paste iets aan waar nodig, gaf ons advies, de tijd om na te denken, keuzes te maken en hield ons op de hoogte en onderhield contact met de aannemer om de plaatsing goed af te stemmen. Mike kwam de keuken met veel precisie plaatsen. Er was een zijfrontje licht beschadigd. Voor ik het nog maar gezien had, vertelde Mike dat het beschadigd was en dat er een nieuwe besteld was die later heel zorgvuldig en netjes geplaatst werd. Alles werd na elk bezoek opgeruimd en schoon achtergelaten. Elke dag genieten we van deze keuken. Goede service, prettige, vriendelijke mensen, eerlijke en transparante prijzen, vind je bij Lauwers!

Wiljan en Lisette

Een paar keuken zaken bekeken, maar nergens het thuis gevoel gekregen als bij Lauwers Keukens. Super omgegaan met onze wensen en daarop een passende keuken ontworpen. Ondanks de moeizame materiaal voorzieningen toch alles keurig opgeleverd. Een bedrijf wat in oplossingen weet te denken. Echt van A tot Z fantastisch geregeld. Dankjewel Jack, Jolanda en de rest van het team. Voor wat betreft de toekomst, ontzettend veel succes toegewenst op jullie nieuwe, prachtige locatie.