Lauwers Keukens is op 26 mei (Hemelvaartsdag) en 6 juni (Tweede Pinksterdag) gesloten.
skip to Main Content

Keukens Dongen

Keuken Dongen? Kom naar Kaatsheuvel.

Kaatsheuvel is beroemd in heel Nederland. Natuurlijk om het wereldberoemde pretpark maar zeker ook vanwege haar keukenzaken. Lauwers Keukens is echter geen landelijke keten noch wereldberoemd. We kiezen voor de lokale, persoonlijke aanpak.

Lauwers Keukens is anders dan alle andere keukenwinkels. Bij ons staat namelijk eerlijkheid ook echt voorop. Je zal er vast weleens van gehoord hebben of wellicht zelf hebben meegemaakt: Je bent op zoek naar een nieuwe keuken, komt een keukenwinkel binnen, ziet een mooie keuken en krijgt een enorm hoge prijs te horen. ‘Maar speciaal voor jou kunnen we daar wel de helft van afhalen hoor.’ Als er zomaar de helft vanaf kan, waar komt dan die astronomisch hoge prijs vandaan? Dan voel je je dubbel belazerd, en dat begrijpen we bij Lauwers Keukens maar al te goed. Wij houden niet van zulke vreemde kortingen. Wij houden van eerlijke prijzen. Ons motto is dan ook: eerlijk is eerlijk en afspraak is afspraak. Wij leveren ook keukens in Dongen, waar je maar wil. En altijd volgens een eerlijke afspraak!

Geschiedenis Lauwers Keukens

In 1990 begon Jack Lauwers als keukenmonteur. In eerste instantie voor een baas, later in 2007 begon hij zelfstandig met keukenmontage. Hij monteerde keukens in Dongen, Breda, Eindhoven, eigenlijk door heel Nederland. Hierbij kreeg hij regelmatig de vraag waarom hij zelf geen keukens ging verkopen om dit te combineren met zijn werkzaamheden als monteur. Dit bracht hem op het idee om het volledig anders te doen dan alle andere keukenwinkels. Hij ging niet alleen keukens in Dongen, Breda en Eindhoven monteren, maar ook verkopen! Hierbij hield hij altijd in gedachte dat hij de klanten ging helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden, dat was voor hem het belangrijkste. Nadat hij enige tijd vanuit huis en vanuit de schuur zijn werkzaamheden verrichtte, kwam er in 2009 een bedrijfspand vrij aan de Poolsestraat in Kaatsheuvel. Dit was de perfecte plek voor een showroom met magazijn. Hier bevindt Lauwers Keukens zich tot de dag van vandaag nog steeds. Hier werken Jack en zijn team nog steeds iedere dag met de gedachte van Jack in het achterhoofd: de klant helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden.

Lauwers Keukens Dongen

Ben ke op zoek naar een nieuwe keuken of wil je graag jouw keuken laten renoveren? Kom dan eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Dongen. Met de keuzen uit meer dan 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren bieden we alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen. Hierbij helpen we je uiteraard graag. Wij luisteren goed naar je wensen en kijken samen naar de mogelijkheden. Aan de hand van jouw budget is het aan ons om de perfecte keuken samen te stellen. Je kunt altijd bij ons terecht in onze showroom van woensdag tot zaterdag, maar je kan natuurlijk ook telefonisch of via mail een vrijblijvende afspraak maken. Wij gaan graag samen om de tafel!

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Familie Koemans

Bij Lauwers werden we vriendelijk ontvangen en konden we gewoon even rustig kijken. Er werd een ontspannen praatje gemaakt en spontaan zaten we vrijblijvend aan de tekentafel. Al onze ideeën waren bespreekbaar en we kregen daarbij eerlijk advies (ook wat we beter niet konden doen). Toen we later nog wat aan wilden passen was dat ook geen probleem en werd er weer mee gedacht. De 3d tekening lag al klaar waardoor we meteen een goed beeld kregen. Tijdens het inmeten kregen we ook nog tips voor de stukadoor zodat de keuken perfect zou passen. Een top service door vriendelijke mensen met als resultaat een super mooie nieuwe keuken!

Jan van Doesburg

Ben erg tevreden over kwaliteit keuken en het proces. Procesbegeleider: Remco. Goede inventarisatie wensen, goede suggesties en hulp om tot bevredigende keuzes te komen. Niet gepusht. Plaatsing volgens afspraak door prima rustige vakmensen die open stonden voor aanpassingen en suggesties. Correcte afrekening. Tevreden klant die plezier in en van zijn nieuwe keuken heeft.

Tom Rietbergen

We hebben bij Lauwers Keukens een superfijne en mooie keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en hebben een keuken die veel gebruikt wordt (zeker met thuiswerken 2 pubers in huis) en daarbij goed bevalt. De kwaliteit is super. Kasten zijn sterk, paneeltjes blijven na veel gebruik recht hangen en laden lopen nog steeds super. Ook is de service erna nog goed. Ook na drie jaar na aanschaf kwamen ze nog terug voor een service.