skip to Main Content

Keukens Dongen

Keuken Dongen? Kom naar Kaatsheuvel.

Kaatsheuvel is beroemd in heel Nederland. Natuurlijk om het wereldberoemde pretpark maar zeker ook vanwege haar keukenzaken. Lauwers Keukens is echter geen landelijke keten noch wereldberoemd. We kiezen voor de lokale, persoonlijke aanpak.

Lauwers Keukens is anders dan alle andere keukenwinkels. Bij ons staat namelijk eerlijkheid ook echt voorop. Je zal er vast weleens van gehoord hebben of wellicht zelf hebben meegemaakt: Je bent op zoek naar een nieuwe keuken, komt een keukenwinkel binnen, ziet een mooie keuken en krijgt een enorm hoge prijs te horen. ‘Maar speciaal voor jou kunnen we daar wel de helft van afhalen hoor.’ Als er zomaar de helft vanaf kan, waar komt dan die astronomisch hoge prijs vandaan? Dan voel je je dubbel belazerd, en dat begrijpen we bij Lauwers Keukens maar al te goed. Wij houden niet van zulke vreemde kortingen. Wij houden van eerlijke prijzen. Ons motto is dan ook: eerlijk is eerlijk en afspraak is afspraak. Wij leveren ook keukens in Dongen, waar je maar wil. En altijd volgens een eerlijke afspraak!

Geschiedenis Lauwers Keukens

In 1990 begon Jack Lauwers als keukenmonteur. In eerste instantie voor een baas, later in 2007 begon hij zelfstandig met keukenmontage. Hij monteerde keukens in Dongen, Breda, Eindhoven, eigenlijk door heel Nederland. Hierbij kreeg hij regelmatig de vraag waarom hij zelf geen keukens ging verkopen om dit te combineren met zijn werkzaamheden als monteur. Dit bracht hem op het idee om het volledig anders te doen dan alle andere keukenwinkels. Hij ging niet alleen keukens in Dongen, Breda en Eindhoven monteren, maar ook verkopen! Hierbij hield hij altijd in gedachte dat hij de klanten ging helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden, dat was voor hem het belangrijkste. Nadat hij enige tijd vanuit huis en vanuit de schuur zijn werkzaamheden verrichtte, kwam er in 2009 een bedrijfspand vrij aan de Poolsestraat in Kaatsheuvel. Dit was de perfecte plek voor een showroom met magazijn. Hier bevindt Lauwers Keukens zich tot de dag van vandaag nog steeds. Hier werken Jack en zijn team nog steeds iedere dag met de gedachte van Jack in het achterhoofd: de klant helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden.

Lauwers Keukens Dongen

Ben ke op zoek naar een nieuwe keuken of wil je graag jouw keuken laten renoveren? Kom dan eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Dongen. Met de keuzen uit meer dan 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren bieden we alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen. Hierbij helpen we je uiteraard graag. Wij luisteren goed naar je wensen en kijken samen naar de mogelijkheden. Aan de hand van jouw budget is het aan ons om de perfecte keuken samen te stellen. Je kunt altijd bij ons terecht in onze showroom van woensdag tot zaterdag, maar je kan natuurlijk ook telefonisch of via mail een vrijblijvende afspraak maken. Wij gaan graag samen om de tafel!

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Jozua + Anja

TOP bedrijf Lauwers keukens, ongedwongen sfeer, ze laten je eerst kenbaar maken wat je wensen zijn en denken met je mee en kijken dan of het in je budget past, onze keuken is geen standaard keuken want geen een muur loopt recht ook daar hebben ze een super monteur Mike voor, problemen worden keurig netjes opgelost. Van ons krijgen ze een dikke 10, vriendelijke meedenkende mensen waar je je thuis voelt, we zijn super blij met onze keuken

Familie Aussems

Een hele mooie complete keuken gekocht. De 3D-presentaties hielpen ons enorm met het nemen van de juiste besluiten en het gekozen ontwerp bleek achteraf heel dicht bij het eindresultaat te zitten. De persoonlijke benadering van het team was perfect. Het partner-bouwbedrijf Corné de Rooij werkte perfect en professioneel samen met Lauwers Keukens. Zo werd werd alles naar tevredenheid en volgens de eerste afspraken gerealiseerd. Kortom: we zijn volledig ontzorgt en zijn superblij met onze mooie keuken. Chapeau voor het Lauwers-team en partners hoor!

Vera

Nadat we een woning hadden gekocht die volledig gestript moest worden, zijn we op aanbevelen van familie, die hier ook een keuken hadden gekocht, naar Lauwers Keukens gegaan. We hadden vooraf een afspraak gemaakt voor een oriëntatie en legde de situatie uit. We hadden tekeningen van de woning meegenomen en hadden ideeën die we deelden. Daaropvolgend gaf Remco direct mogelijkheden aan van verschillende opstellingen inclusief de opstelling die we op voorhand bedacht hadden. Remco is een prettige en ervaren verkoper die ervaren is in zijn vak. Tijdens dit gesprek nam die ruim de tijd om de indelingen door te nemen die we voor ogen had en gaf daarin goed advies, waar een leek helemaal niet aan denkt... We werden gerespecteerd en uitgebreid beholpen zonder dat ze wisten wat het budget was. Wij voelde ons ontzettend welkom en gehoord. De puntjes op de i met apparatuur ging voorspoedig. Ze smeren je geen duren producten aan. Hebben breed assortiment waaruit je kunt kiezen en een uitgebreide catalogus die ze nagenoeg van buiten kennen. Uiteindelijk een uitgebreide offerte meegekregen. We lieten er geen gras over groeien en sloten de deal. Montage: op dag 1 werden de goederen geleverd en op dag 2 en 3 werd de keuken geïnstalleerd. Tijdens de werkzaamheden vroeg de monteur over enkele kwesties en nam ons hierin ook goed mee. Handgreep horizontaal/verticaal en nog wat kleine dingetjes. Na de montage uitgebreid de tijd genomen om de garantie, boekjes en uitleg over apparatuur door te nemen en te testen. Ook het gebruik vooraf, het schoonblazen oven en ontsmetten koelkast ivm vrijkomen stoffen omdat ze nieuw zijn. Niets lieten ze op het beloop. Tot op de dag van vandaag uitermate tevreden en zeker over de kwaliteit. Na het lezen van deze review zou je geen twijfel meer moeten hebben. Wil je een keuken? Ga naar Lauwers Keukens. Ik kan het iedereen aanbevelen.