skip to Main Content

Keukens Dongen

Keuken Dongen? Kom naar Kaatsheuvel.

Kaatsheuvel is beroemd in heel Nederland. Natuurlijk om het wereldberoemde pretpark maar zeker ook vanwege haar keukenzaken. Lauwers Keukens is echter geen landelijke keten noch wereldberoemd. We kiezen voor de lokale, persoonlijke aanpak.

Lauwers Keukens is anders dan alle andere keukenwinkels. Bij ons staat namelijk eerlijkheid ook echt voorop. Je zal er vast weleens van gehoord hebben of wellicht zelf hebben meegemaakt: Je bent op zoek naar een nieuwe keuken, komt een keukenwinkel binnen, ziet een mooie keuken en krijgt een enorm hoge prijs te horen. ‘Maar speciaal voor jou kunnen we daar wel de helft van afhalen hoor.’ Als er zomaar de helft vanaf kan, waar komt dan die astronomisch hoge prijs vandaan? Dan voel je je dubbel belazerd, en dat begrijpen we bij Lauwers Keukens maar al te goed. Wij houden niet van zulke vreemde kortingen. Wij houden van eerlijke prijzen. Ons motto is dan ook: eerlijk is eerlijk en afspraak is afspraak. Wij leveren ook keukens in Dongen, waar je maar wil. En altijd volgens een eerlijke afspraak!

Geschiedenis Lauwers Keukens

In 1990 begon Jack Lauwers als keukenmonteur. In eerste instantie voor een baas, later in 2007 begon hij zelfstandig met keukenmontage. Hij monteerde keukens in Dongen, Breda, Eindhoven, eigenlijk door heel Nederland. Hierbij kreeg hij regelmatig de vraag waarom hij zelf geen keukens ging verkopen om dit te combineren met zijn werkzaamheden als monteur. Dit bracht hem op het idee om het volledig anders te doen dan alle andere keukenwinkels. Hij ging niet alleen keukens in Dongen, Breda en Eindhoven monteren, maar ook verkopen! Hierbij hield hij altijd in gedachte dat hij de klanten ging helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden, dat was voor hem het belangrijkste. Nadat hij enige tijd vanuit huis en vanuit de schuur zijn werkzaamheden verrichtte, kwam er in 2009 een bedrijfspand vrij aan de Poolsestraat in Kaatsheuvel. Dit was de perfecte plek voor een showroom met magazijn. Hier bevindt Lauwers Keukens zich tot de dag van vandaag nog steeds. Hier werken Jack en zijn team nog steeds iedere dag met de gedachte van Jack in het achterhoofd: de klant helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden.

Lauwers Keukens Dongen

Ben ke op zoek naar een nieuwe keuken of wil je graag jouw keuken laten renoveren? Kom dan eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Dongen. Met de keuzen uit meer dan 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren bieden we alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen. Hierbij helpen we je uiteraard graag. Wij luisteren goed naar je wensen en kijken samen naar de mogelijkheden. Aan de hand van jouw budget is het aan ons om de perfecte keuken samen te stellen. Je kunt altijd bij ons terecht in onze showroom van woensdag tot zaterdag, maar je kan natuurlijk ook telefonisch of via mail een vrijblijvende afspraak maken. Wij gaan graag samen om de tafel!

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Familie van der Sanden

Wat zijn wij blij dat we bij Lauwers onze prachtige keuken hebben gekocht. We hebben tot op de dag van vandaag nog geen enkel nadeel ondervonden, alleen maar positief. Een echte maar dan ook een echte aanrader. Het zijn meedenkende, tijdmakende, niets op dringende vakmensen, die al hun afspraken na gekomen zijn. Levering, t plaatsen, de producten, t is in 1 woord geweldig geweest. Ook hun samenwerking met de aannemer, elektricien, zelfs de meubels was helemaal top.

Familie Timmermans

In onze oriëntatiefase stonden we op een zaterdagavond door het raam te kijken, dat zag Remco en die liet ons binnenkijken en gaf ons meteen een vertrouwt gevoel. In de vervolgafspraak werd geluisterd naar onze wensen en kregen we vragen om over na te denken – hoe is ons ritme – wat willen we met de keuken en zo verder. Daar komt een eerste ontwerp uit, in 3D, zodat we het echt voor ons kunnen zien. Het eerste ontwerp was als zo dat het was wat we in ons hoofd hadden. Daarna zijn de puntjes op de I gezet en de details verder uitgewerkt. Het plaatsen, de service erna en pas tevreden tot in detail wanneer ook wij als klant tevreden zijn. Een bedrijf dat klantgericht is, service levert en bovenal fijne mensen om mee te werken. Top!

Familie Nelis

Voor onze nieuwe woning in Drunen een keuken gekocht bij Lauwers. Ik kan alleen maar lof uitspreken over dit bedrijf. Vanaf het allereerste contact een prima klik ervaren. Eerlijk advies ontvangen. Remco heeft goed meegedacht en tips gegeven waar we op moesten letten. Alles, maar dan ook echt alles prima verlopen. Ze doen wat ze zeggen! Van advies tot oplevering is prima geregeld. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Ga naar Lauwers Keukens in Kaatsheuvel! Topzaak.