skip to Main Content

Keukens Den Bosch

Keuken Den Bosch? Kom naar Kaatsheuvel.

Kaatsheuvel is beroemd in heel Nederland. Natuurlijk om het wereldberoemde pretpark maar zeker ook vanwege haar keukenzaken. Lauwers Keukens is echter geen landelijke keten noch wereldberoemd. Wij doen het net even anders. We kiezen voor de lokale, persoonlijke aanpak.

Klantvriendelijk, eerlijk en in een ontspannen sfeer het belangrijkste plekje in huis samen invulling geven. Dat zijn de pijlers waar Lauwers Keukens voor staat. Het belangrijkste voor ons is de wens van de klant. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat je genoeg keuze hebt. Bij Lauwers Keukens hebben we met 50+ fronten en ruim 100+ kleuren alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen.

Eerlijk en persoonlijk advies

Bij Lauwers Keukens zien we ons zelf niet als verkopers, maar meer als adviseurs. Wij houden niet van ellenlange onderhandelingen en vreemde kortingen. Als er zomaar de helft van de prijs af kan, dan voel je je dubbel belazerd. Bij ons is het zo: Prijs = prijs en afspraak = afspraak!

Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kortingen en acties van de fabrikanten worden uiteraard altijd al in die prijs meegenomen. Wij zijn ook geen lid van een inkooporganisatie, zodat wij enkel en alleen de merken en apparatuur kunnen aanbieden waar wij zelf achterstaan. Daarnaast zijn wij een CBW erkende woonwinkel zodat je verzekerd bent van garantie en veiligheid.

Keukens in regio Den Bosch

Lauwers Keukens is gevestigd in Kaatsheuvel. Dus zoek je een keuken in de regio Den Bosch, dan is Kaatsheuvel praktisch om de hoek. Met zo’n 20 minuten rijden ben je er. Wij helpen je graag in het gehele aankoopproces van een nieuwe keuken. Zo bespreken we graag jouw wensen, stellen de beste keuken binnen het budget samen, maken de tekeningen, begeleiden (als dat je voorkeur heeft) de verbouwing en plaatsen vervolgens jouw keuken. Dit doet onze ervaren en betrouwbare monteur met alle liefde!

Keukenrenovatie

Het is niet altijd nodig om jouw bestaande keuken in zijn geheel te vervangen. Soms zijn een paar (kleine) aanpassingen al voldoende om de keuken weer helemaal naar wens te maken. Lauwers Keukens is expert op het gebied van keukenrenovaties en kijkt graag met je mee welke aanpassingen er nodig zijn. Hierbij kijken we niet naar de locatie. We renoveren keukens in Den Bosch, Eindhoven of waar dan ook. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Tom Rietbergen

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met Lauwers Keukens. Vanaf moment één neemt men de tijd om alles tot in de puntjes uit te werken. Meedenken, oplossingen en samen ideeën creëren en het dan ook daadwerkelijk realiseren! Tevens zeer goede ervaring met de partners van Lauwers Keukens waar men mee samenwerkt. Al met al een topervaring en zeer blij met het eindresultaat. Wij zullen Lauwers Keukens aan iedereen aanbevelen! Jack en Jolanda en het team, dank voor jullie goede zorgen!

Frank

Sinds april zijn we in het bezit van een geweldige nieuwe keuken. Tijdens ons eerste gesprek met Remco merkten we al dat er echt geluisterd werd naar onze wensen. Bij het tweede gesprek liet hij ons zijn ontwerpen zien. Met alles dacht hij mee en deed hij suggesties, of het nu ging om vingerafdrukken op de kastjes, de plaatsing van de koelkast of onze wens om iets aan zijn oorspronkelijke ontwerp te veranderen met veel geduld en humor luisterde hij, paste iets aan waar nodig, gaf ons advies, de tijd om na te denken, keuzes te maken en hield ons op de hoogte en onderhield contact met de aannemer om de plaatsing goed af te stemmen. Mike kwam de keuken met veel precisie plaatsen. Er was een zijfrontje licht beschadigd. Voor ik het nog maar gezien had, vertelde Mike dat het beschadigd was en dat er een nieuwe besteld was die later heel zorgvuldig en netjes geplaatst werd. Alles werd na elk bezoek opgeruimd en schoon achtergelaten. Elke dag genieten we van deze keuken. Goede service, prettige, vriendelijke mensen, eerlijke en transparante prijzen, vind je bij Lauwers!

Wiljan en Lisette

Een paar keuken zaken bekeken, maar nergens het thuis gevoel gekregen als bij Lauwers Keukens. Super omgegaan met onze wensen en daarop een passende keuken ontworpen. Ondanks de moeizame materiaal voorzieningen toch alles keurig opgeleverd. Een bedrijf wat in oplossingen weet te denken. Echt van A tot Z fantastisch geregeld. Dankjewel Jack, Jolanda en de rest van het team. Voor wat betreft de toekomst, ontzettend veel succes toegewenst op jullie nieuwe, prachtige locatie.