skip to Main Content

Keukens Den Bosch

Keuken Den Bosch? Kom naar Kaatsheuvel.

Kaatsheuvel is beroemd in heel Nederland. Natuurlijk om het wereldberoemde pretpark maar zeker ook vanwege haar keukenzaken. Lauwers Keukens is echter geen landelijke keten noch wereldberoemd. Wij doen het net even anders. We kiezen voor de lokale, persoonlijke aanpak.

Klantvriendelijk, eerlijk en in een ontspannen sfeer het belangrijkste plekje in huis samen invulling geven. Dat zijn de pijlers waar Lauwers Keukens voor staat. Het belangrijkste voor ons is de wens van de klant. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat je genoeg keuze hebt. Bij Lauwers Keukens hebben we met 50+ fronten en ruim 100+ kleuren alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen.

Eerlijk en persoonlijk advies

Bij Lauwers Keukens zien we ons zelf niet als verkopers, maar meer als adviseurs. Wij houden niet van ellenlange onderhandelingen en vreemde kortingen. Als er zomaar de helft van de prijs af kan, dan voel je je dubbel belazerd. Bij ons is het zo: Prijs = prijs en afspraak = afspraak!

Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kortingen en acties van de fabrikanten worden uiteraard altijd al in die prijs meegenomen. Wij zijn ook geen lid van een inkooporganisatie, zodat wij enkel en alleen de merken en apparatuur kunnen aanbieden waar wij zelf achterstaan. Daarnaast zijn wij een CBW erkende woonwinkel zodat je verzekerd bent van garantie en veiligheid.

Keukens in regio Den Bosch

Lauwers Keukens is gevestigd in Kaatsheuvel. Dus zoek je een keuken in de regio Den Bosch, dan is Kaatsheuvel praktisch om de hoek. Met zo’n 20 minuten rijden ben je er. Wij helpen je graag in het gehele aankoopproces van een nieuwe keuken. Zo bespreken we graag jouw wensen, stellen de beste keuken binnen het budget samen, maken de tekeningen, begeleiden (als dat je voorkeur heeft) de verbouwing en plaatsen vervolgens jouw keuken. Dit doet onze ervaren en betrouwbare monteur met alle liefde!

Keukenrenovatie

Het is niet altijd nodig om jouw bestaande keuken in zijn geheel te vervangen. Soms zijn een paar (kleine) aanpassingen al voldoende om de keuken weer helemaal naar wens te maken. Lauwers Keukens is expert op het gebied van keukenrenovaties en kijkt graag met je mee welke aanpassingen er nodig zijn. Hierbij kijken we niet naar de locatie. We renoveren keukens in Den Bosch, Eindhoven of waar dan ook. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Familie van der Sanden

Wat zijn wij blij dat we bij Lauwers onze prachtige keuken hebben gekocht. We hebben tot op de dag van vandaag nog geen enkel nadeel ondervonden, alleen maar positief. Een echte maar dan ook een echte aanrader. Het zijn meedenkende, tijdmakende, niets op dringende vakmensen, die al hun afspraken na gekomen zijn. Levering, t plaatsen, de producten, t is in 1 woord geweldig geweest. Ook hun samenwerking met de aannemer, elektricien, zelfs de meubels was helemaal top.

Familie Timmermans

In onze oriĆ«ntatiefase stonden we op een zaterdagavond door het raam te kijken, dat zag Remco en die liet ons binnenkijken en gaf ons meteen een vertrouwt gevoel. In de vervolgafspraak werd geluisterd naar onze wensen en kregen we vragen om over na te denken – hoe is ons ritme – wat willen we met de keuken en zo verder. Daar komt een eerste ontwerp uit, in 3D, zodat we het echt voor ons kunnen zien. Het eerste ontwerp was als zo dat het was wat we in ons hoofd hadden. Daarna zijn de puntjes op de I gezet en de details verder uitgewerkt. Het plaatsen, de service erna en pas tevreden tot in detail wanneer ook wij als klant tevreden zijn. Een bedrijf dat klantgericht is, service levert en bovenal fijne mensen om mee te werken. Top!

Familie Nelis

Voor onze nieuwe woning in Drunen een keuken gekocht bij Lauwers. Ik kan alleen maar lof uitspreken over dit bedrijf. Vanaf het allereerste contact een prima klik ervaren. Eerlijk advies ontvangen. Remco heeft goed meegedacht en tips gegeven waar we op moesten letten. Alles, maar dan ook echt alles prima verlopen. Ze doen wat ze zeggen! Van advies tot oplevering is prima geregeld. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Ga naar Lauwers Keukens in Kaatsheuvel! Topzaak.