Lauwers Keukens is op 26 mei (Hemelvaartsdag) en 6 juni (Tweede Pinksterdag) gesloten.
skip to Main Content

Keukens Den Bosch

Keuken Den Bosch? Kom naar Kaatsheuvel.

Kaatsheuvel is beroemd in heel Nederland. Natuurlijk om het wereldberoemde pretpark maar zeker ook vanwege haar keukenzaken. Lauwers Keukens is echter geen landelijke keten noch wereldberoemd. Wij doen het net even anders. We kiezen voor de lokale, persoonlijke aanpak.

Klantvriendelijk, eerlijk en in een ontspannen sfeer het belangrijkste plekje in huis samen invulling geven. Dat zijn de pijlers waar Lauwers Keukens voor staat. Het belangrijkste voor ons is de wens van de klant. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat je genoeg keuze hebt. Bij Lauwers Keukens hebben we met 50+ fronten en ruim 100+ kleuren alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen.

Eerlijk en persoonlijk advies

Bij Lauwers Keukens zien we ons zelf niet als verkopers, maar meer als adviseurs. Wij houden niet van ellenlange onderhandelingen en vreemde kortingen. Als er zomaar de helft van de prijs af kan, dan voel je je dubbel belazerd. Bij ons is het zo: Prijs = prijs en afspraak = afspraak!

Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kortingen en acties van de fabrikanten worden uiteraard altijd al in die prijs meegenomen. Wij zijn ook geen lid van een inkooporganisatie, zodat wij enkel en alleen de merken en apparatuur kunnen aanbieden waar wij zelf achterstaan. Daarnaast zijn wij een CBW erkende woonwinkel zodat je verzekerd bent van garantie en veiligheid.

Keukens in regio Den Bosch

Lauwers Keukens is gevestigd in Kaatsheuvel. Dus zoek je een keuken in de regio Den Bosch, dan is Kaatsheuvel praktisch om de hoek. Met zo’n 20 minuten rijden ben je er. Wij helpen je graag in het gehele aankoopproces van een nieuwe keuken. Zo bespreken we graag jouw wensen, stellen de beste keuken binnen het budget samen, maken de tekeningen, begeleiden (als dat je voorkeur heeft) de verbouwing en plaatsen vervolgens jouw keuken. Dit doet onze ervaren en betrouwbare monteur met alle liefde!

Keukenrenovatie

Het is niet altijd nodig om jouw bestaande keuken in zijn geheel te vervangen. Soms zijn een paar (kleine) aanpassingen al voldoende om de keuken weer helemaal naar wens te maken. Lauwers Keukens is expert op het gebied van keukenrenovaties en kijkt graag met je mee welke aanpassingen er nodig zijn. Hierbij kijken we niet naar de locatie. We renoveren keukens in Den Bosch, Eindhoven of waar dan ook. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Familie Koemans

Bij Lauwers werden we vriendelijk ontvangen en konden we gewoon even rustig kijken. Er werd een ontspannen praatje gemaakt en spontaan zaten we vrijblijvend aan de tekentafel. Al onze idee├źn waren bespreekbaar en we kregen daarbij eerlijk advies (ook wat we beter niet konden doen). Toen we later nog wat aan wilden passen was dat ook geen probleem en werd er weer mee gedacht. De 3d tekening lag al klaar waardoor we meteen een goed beeld kregen. Tijdens het inmeten kregen we ook nog tips voor de stukadoor zodat de keuken perfect zou passen. Een top service door vriendelijke mensen met als resultaat een super mooie nieuwe keuken!

Jan van Doesburg

Ben erg tevreden over kwaliteit keuken en het proces. Procesbegeleider: Remco. Goede inventarisatie wensen, goede suggesties en hulp om tot bevredigende keuzes te komen. Niet gepusht. Plaatsing volgens afspraak door prima rustige vakmensen die open stonden voor aanpassingen en suggesties. Correcte afrekening. Tevreden klant die plezier in en van zijn nieuwe keuken heeft.

Tom Rietbergen

We hebben bij Lauwers Keukens een superfijne en mooie keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en hebben een keuken die veel gebruikt wordt (zeker met thuiswerken 2 pubers in huis) en daarbij goed bevalt. De kwaliteit is super. Kasten zijn sterk, paneeltjes blijven na veel gebruik recht hangen en laden lopen nog steeds super. Ook is de service erna nog goed. Ook na drie jaar na aanschaf kwamen ze nog terug voor een service.